XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Resistance band är ett bra sätt att utöva utan att spendera en massa pengar på antingen ett hem gym system eller ett medlemskap till ett lokalt gym. Med motstånd band, kan du arbeta nästan varje muskel i kroppen och gör det i små korridorer. Motstånd band kan användas för att arbeta på muskelbyggande i benen och hjälpa återhämtningsprocessen för knäskador. Banden ger en effektiv träning eftersom du kan kontrollera hur mycket tryck du sätter på dina muskler.

Knä Rehab Övningar med Resistance Band

Resistance band är ett utmärkt sätt att rehab och stärka ditt knä efter en skada eller kirurgi. Använda motstånd band inte lägga så mycket press på knäet, men det fortfarande ger en bra övning. Det rekommenderas att göra rehab övningar två till tre gånger per vecka så länge verksamheten inte tillhandahålla eller öka mängden smärta du känner. Normal ömhet förväntas efteråt, men det är viktigt att se till att du inte gör din återställningsprocessen värre. Som knät styrka förbättras över tiden, kan du öka antalet repetitioner och mängden motstånd på knä.

Den första övningen sitter knä förlängningar med motstånd band. Börja med att sitta på en stol eller pall och binda en sida av motståndet band runt vristen medan du håller den andra sidan av bandet på plats genom att trampa på den. Benet med motstånd band knuten runt det bör vara något böjd. Sedan, sakta räta ut knä tills den är helt utdragen som ditt knä och quadriceps skärpa. Försök att göra tre uppsättningar av 10 repetitioner, under förutsättning att detta inte är smärtsamt.

Knä skadeförebyggande övningar med Resistance Band

Ett av de bästa sätten att förhindra knäskador är genom att inte endast en förstärkning knäet, men också att bygga upp de andra muskler runt den. Bygga din hamstrings, höftböjarmuskelaturen, quadriceps och kalvar är avgörande för säkerheten för någon som deltar i atletisk aktivitet. Det finns många övningar med motstånd band som arbetar på att stärka både knäet och några av de muskler grupper runt knäet.

Motstånd band hamstring lockar arbetar på flexibiliteten i knäet samt stärka hamstring och vadmusklerna. Börja denna övning genom att knyta ena änden av resistens band till din fotled och den andra änden till ett orörligt föremål. Sedan ligga ner platt på magen med benen raka. Sakta böjer knäet till den grad att den når nästan 90 graders vinkel. Gör tre uppsättningar av 10 repetitioner och sedan försöka öka motståndet som du känner dig allt starkare. Andra övningar med motstånd band, såsom höftböjaren hissar, är bra för att förebygga knä-skada, eftersom de hjälper också bygga musklerna runt knäet samt arbete på knä stabilitet och flexibilitet.