XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När de flesta människor tänker på konditionsträning, de föreställer ändlösa timmar jogging bort på ett spår, en stairmaster, eller en elliptisk maskin utan att någonsin nå sina mål. Även om du kanske anta att du måste arbeta hårdare för att nå dina mål, är det verkliga syftet att arbeta smartare. Öppna dig för möjligheten av en ny cardio paradigm och omfamna din nyaste träningspartner - fastande steady state cardio.

Vad är fastande Steady State Cardio?

Fastade steady state cardio är lågintensiv cardio - vanligtvis rask promenad - utförs på fastande mage. Fastat steady state cardio sessioner kan vara allt från 30 minuter till över en timme, och vanligtvis först på morgonen. Fastade steady state cardio kan utföras på ett löpband, på ett spår, eller utanför.

Fördelar med fastande Steady State Cardio

En studie som publicerades i 2002 American Journal of Clinical Nutrition visade att blodet insulinnivån är sannolikt att vara på sin lägsta punkt av dagen på morgonen. Detta gör på morgonen perfekt tid att utföra en kort konditionsträning, som förhöjda insulinnivåer senare på dagen agera för att skydda kroppens fettdepåer. Således slår mot fett medan den ökända järnet är varmt - på morgonen, när det finns mindre insulin för att skydda den.

Lågintensiva Versus hög Intenstiy

Medan förespråkarna för högintensiva hjärt kommer att hävda att du kommer att bränna mer kalorier under en intensiv 30 minuters session än under en längre, lågintensivt session är att knappast en avgörande argument för hög intensitet arbete. Detta beror på att när man diskuterar kalori utgifter, två saker roll - hur många kalorier och utnyttjas energikälla. Hög intensitet cardio använder glykogen (en energikälla som härrör från kolhydrater) som sin huvudsakliga källan till bränsle, medan lågintensiva pass använda fett. Så medan du bränner färre kalorier, en större andel av de brända kalorier kommer från rent fett.

Ytterligare Argument mot högintensiva

Även om man bortser fettförbränning fördelarna med låg intensitet arbete, högintensiva cardio som jogging och tävlar kanske inte är det bästa hjärt valet för överviktiga personer. Med varje steg som tas under en körning, är lederna som pummeled av flera gånger den kraft som genereras under gång. När man blandar slitage på lederna med ytterligare belastning av redan transporterar runt extra vikt, kan du enkelt se hur kör medan ur form kan leda dig rakt på vägen till en skada, vilket gör lågintensiv fungerar överlägset val för ut -of-form personer som vill gå ner i vikt.

Fastat Steady State Parametrar

Om du vill använda fastande steady state hjärt att uppnå dina träningsmål rekommenderar nutritionist och tränare Dr Lonnie Lowery att sätta ett mål att slutföra 100 fastade steady state träning av åtminstone 45 minuter i längd. För bästa resultat, se till att inte mer än en dag av vila separerar eventuella två morgon cardio sessioner. När du börjar gå ner i vikt, kanske du vill öka utmaningen nivå promenader genom att bära en ryggsäck med böcker eller en viktväst.