XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lake Minnetonka på 125 mil strandlinje omfattar mer än 14.000 tunnland vatten. Vare sig du letar efter ett ställe att starta en båt, bada eller fånga ett par fiskar, många stränder och landningar runt sjön Minnetonka ge tillgång. Sjön är öppen för båtar utan hästkrafter gränser, men sjöns många avskilda bukter och vikar är också perfekt för kanoter och kajaker. Med en ström Minnesota fiskekort, kan du fånga bas, gädda gös och olika andra ädelfisk.

Lake Minnetonka Regional Park

Lake Minnetonka Regional Park har utsikt över västra stranden av sjön Minnetonka, där skumma skog möter klippiga sjöstranden. Parken omfattar en asfalterad båt uppsändningsplatsen med gott om parkeringsplatser som kan rymma båtar av alla storlekar. En närliggande fiskepir ger en plats att väta en linje för sjöns rikliga ädelfisk. Områden av öppna kusten nära piren och sjösättning är idealiska för att sätta in eller ta ut en kanot eller kajak. Medan parken ingår inte simma tillgång på sjön Minnetonka, är en separat damm omgiven av en sandstrand där man kan bada eller njuta sol. Lake Minnetonka Regional Park omfattar också rastplatser, vandringsleder, cykelvägar och lekredskap.

badstränder

Lake Minnetonka har ingen brist på simning platser, och ett tiotal offentliga stränder prick strandlinjen. Nere vid södra änden av sjön, kan du ta ett dopp i Excelsior Commons Beach, där badvakter är i daglig tjänst under sommarmånaderna. Stranden är en del av en park som även inkluderar rastplatser, bollplaner, en lekplats och eftergifter står. Längre österut, erbjuder Deephaven området att välja mellan fem lokala stränder, inklusive Robinsons Bay Beach, som innehåller en badbrygga och picknickbord. Badvakter är i tjänst varje dag. I närheten av Walden Beach har inga badvakter, men simmare kan komma in i vattnet på egen risk.

DNR Åtkomst webbplatser

Minnesotaavdelningen av naturresurser (DNR) förvaltar flera sjösättning och tillgång platser runt sjön Minnetonka, med asfalterade lanseringen ramper och parkering för bilar och släpvagnar. Områden omfattar Maxwell Bay Tillgång vid korsningen av länsväg 51 och länsväg 135, som ger tillgång till en av sjöns nordligaste vikar. Du kan också starta en båt på den närliggande North Arm Access på länsväg 51 och vid den östra änden av sjön på Grays Bay Access precis utanför Highway 101. DNR tillgång platser är lämplig för stora fiskebåtar och motorbåtar samt mindre båtar som kanoter, kajaker och Jon båtar. Maxwell Bay Access innehåller även en fiskebrygga, och alla tre platser ger kustfiske tillgång.

Kanot och kajakIngs

Om allt du behöver är en plats att få en kanot eller kajak i vattnet, är sjön Minnetonka Shoreline hem för en hel del lämpliga platser. På Halsted Bay, den västligaste av sjön Minnetonka många bukter och vikar, en allmänhetens tillgång plats i slutet av Kings Point Road har en kort sträcka av öppna stranden där du kan starta någon båt liten nog att bära ner till vattnet. En liknande tillgång webbplats finns på långt motsatta sidan av sjön nära Grays Bay Dam på Grays Bay Boulevard. Du kan också sätta in eller ta ut en kanot eller kajak på Excelsior Commons park och på de flesta andra parker och stora båt ramper runt sjön.