XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tandhälsa lektioner för barn


Att lära hur man korrekt att ta hand om tänderna är ett viktigt steg i ett barn som växer upp. Du kan göra tandrengöring kul och engagerande för små med en serie av spel och aktiviteter som syftar till att lära barn hur nödvändigt det är att ha ett friskt leende. Dessa aktiviteter kommer att ta hand om tänder tyckas mindre av en börda.

Tandläkare Råd

Få råd direkt från en tandläkare kan bidra hem vård tand du har försökt att dela med ditt barn. Vid sitt nästa besök, har tandläkaren går genom de åtgärder av tandvård med ditt barn, visar ordentlig tandborstning rörelser och hur man noggrant tandtråd. När du kommer hem, utmana ditt barn att härma tandläkaren agerande så nära som han kan minnas.

Spel

Överväga att ladda ner och skriva ut en del tandhygien spel gratis. Det finns många gratis ord sökningar och korsord tillgängliga som affären med tandvård, eller överväga att göra din egen tandläkare kalkylblad spel genom att rita en Hangman spel på ett pappersark, med hjälp av tand ordförråd ord - plack eller hålrum - du försöker lära ditt barn.

Läsning

Om ditt barn tycker om att läsa, kanske du kan komma över vissa tand lektioner genom barns bok som syftar till att utbilda små om munhygien. På din lokala bokhandel, undersöka några titlar de kan ha i ämnet för barn, eller gör en sökning med online-återförsäljare, där du kan hitta ett bredare urval.

Hantverk

Ett hantverk som syftar till att lära dentala lärdomar kan vara både roligt och lärorikt. Ge ditt barn två identiska färgsätta blad föreställande en mun. Låt barnet färglägga en mun som han tror en sund uppsättning tänder ser ut, och en hur han tänker en ohälsosam uppsättning tänder ser ut. Detta kan öppna upp en diskussion om vilka åtgärder han kan vidta för att se till att hans tänder alltid ser ut som en sund bild.