XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna med Grape Seed koncentrat?


Druvkärnor innehåller en naturlig växt ämne som kallas proantocyanidin, en typ av anläggning flavonoider känd för att vara en kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler och förstärker effekten av andra fria radikaler personal såsom vitamin C och E. Vindruvskärnextrakt är giftfri och har mycket få biverkningar. Druv frön är en naturlig biprodukt av vinframställning och är billiga att bearbeta. De är ofta ordinerats av naturläkare och västerländska läkare till personer som lider av en mängd olika hälsofrågor.

Bra för hjärtat och cirkulationssystemet

Vetenskapliga studier har visat att druvkärnor koncentrat (ibland även kallad vindruvskärnextrakt) är fördelaktigt vid behandling av kardiovaskulära sjukdomar, högt blodtryck och högt kolesterol. Fenoler i druvkärnor hämmar trombocytaggregationen, minskar inflammation, stärka blodkärl och kapillärväggarna och förbättra funktion i cirkulationssystemet.

Behandla och hämma cancer

Studier har visat att druvkärne koncentrat innehåller en polyfenol kallas resveratrol som hämmar tillväxten av cancerceller. Vindruvskärnextrakt har visat sig vara särskilt effektiv vid behandling av hudcancer och har potential att ersätta kemoterapi utan toxiska biverkningar. Den kan användas både för att behandla cancer och som en förebyggande åtgärd för dem med en tidigare historia av framgångsrikt behandlat cancer.

Bra för hjärnan

På grund av sin unika förmåga att korsa blod / hjärnbarriären, har druvkärnekoncentrat potential att bekämpa fria radikaler i blodkärlen i hjärnan och därigenom minska risken för stroke. Vindruvskärnextrakt har också visats minska framskridandet av Alzheimers sjukdom och öka kognitiv förmåga i allmänhet.

Bra för huden

Vindruvskärnextrakt fria radikaler stridsförmåga gör det till en viktig allierad för huden. Sina antioxiderande egenskaper hjälpa kroppen att reparera kollagen att jämna ut rynkor och göra för friskare, mer smidig hud.

fler fördelar

Vindruvskärnextrakt har också visat sig hjälpa till att läka sjukdomar i tandköttet, till nytta för dem med diabetes och har antibakteriella, svampdödande och antivirala egenskaper. Det är också ofta ordineras för behandling av parasiter och återupprätta en sund bakterie balansen i kroppen.

försiktighetsåtgärder

Eftersom behandling med druvkärneextrakt är ett relativt nytt och alternativa koncept, är det ännu inte möjligt att säga hur effektivt det kommer att visa sig vara i det långa loppet. Vissa biverkningar har noterats, såsom huvudvärk, torr / kliande hårbotten, yrsel och illamående.