XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Förutse förändringar i landskapet college friidrott, National Collegiate Athletic Association omgrupperade konfigurationen av sina medlems skolor i 1973. Med mer än 1.000 institutioner under dess behörighet, NCAA hade två divisioner för konkurrens - universitet och högskola. Med en växande ekonomiskt åtagande krävs för att stödja hög nivå college sport, NCAA delat sina medlemmar i tre nivåer - områdena I, II och III - för att ge varje skola förmåga att finansiera sin atletiska program och förbli konkurrenskraftiga. Division I är den vackraste scenen för college- friidrott. Dess fotboll lag tävlar i de berömda skål spel under vintern semesterperioden. Dess män basket mästerskap, även kallad March Madness, är en 64-lag, fyra veckor turnering som genererar miljontals dollar för föreningen.

Struktur av Division I friidrott

NCAA styr konkurrensen i 37 olika sporter, inklusive fotboll, för män och kvinnor på division I. Det hyr också ligor och mästerskap som motsvarar dessa sporter. Det finns 349 forskarlag som konkurrerar på Division I nivå. En av de minimikrav för Division I-medlemskap är att en högskola ska sponsra minst 14 NCAA sport. Ett antal högskolor konkurrerar i sporter som inte regleras eller chartrats av NCAA, inklusive för män rodd (kvinnors rodd bestrids av NCAA), ryttare, squash och polo. Även om det inte krävs för medlemskap i Division I, ett antal institutioner konkurrerar i konferenser. Konferenser är allianser av högskolor och universitet, som arbetar tillsammans för att ge möjligheter till planering för konkurrens, nationella TV kontrakt och regional identitet. Högskolor som inte konkurrerar i en konferens anses oberoende.

Nivåer Division I fotboll

Division I högskolor och universitet konkurrera på samma nivå i alla idrotter men fotboll. Högskolor sponsrar Division I fotboll konkurrera på tre olika underavdelningar. The Football Bowl Uppdelning, som tidigare kallades Division IA, är den högsta nivån av konkurrens och hem till de största namnen i college fotboll - University of Michigan, University of California-Los Angeles (UCLA), och University of Notre Dame , bland andra. Dessa skolor konkurrerar om platserna i de traditionella semester skål spel, såsom Sugar Bowl, Rose Bowl och Orange Bowl. Det finns ingen mästerskap turnering i FBS. Istället en statistisk formel, baserad på enkäter, segermarginalen, schema styrka och andra faktorer avgör de två lag som spelar för den nationella titeln. Det finns 120 skolor som konkurrerar på denna nivå. Den tidigare division I-AA nivå som nu kallas fotbolls-EM delområde. Dessa skolor leka med hopp om att kvalificera sig för en enda eliminering turnering, vilket fastställde FCS Champion.

Division I och stipendier

Division I högskolor kan erbjuda bidrag-in-stöd till inskrivna specifikt på grundval av den atletiska skicklighet. Det finns ingen minimi stipendium nivå finns tak för hur många stipendier kan erbjudas i varje sport att skapa lika villkor för sina medlemmar. Till exempel, kan Division I högskolor erbjuder maximalt 13 full stipendier. Vanligtvis kommer högskolor bära mer än 13 spelare på sin lista. Dessa spelare kallas "walk-ons", som de måste täcka sina egna utbildningsrelaterade kostnader. Division I fotboll skolor har olika stipendium gränser, beroende på deras indelning. Fotboll Bowl Uppdelning skolor tillåts 85 stipendier, medan FCS skolor får tilldelning endast 63. Vissa Division I sport har sina stipendier begränsas till en nivå som är mycket lägre än det antal idrottare som behövs för att sätta in ett team. Till exempel, kan baseball team bära upp till 30 spelare, men kan bara erbjuda 11 till 17 stipendier. Mäns golfteam kan tilldela 4 1/2 stipendier, men måste ha 6 golfare i syfte att konkurrera i en omgång. Detta tvingar högskolor och tränare att dela sina finansiella pooler stöd till partiella stipendier för att locka idrottare till sin skola. Undantagen till stipendie reglerna är Ivy League och militära akademier. Endast Ivy League förbjuder sina 8 medlemmar från att erbjuda idrottsstipendium. Deras student-idrottare kan få behovsbaserat stöd. USA: s försvarsdepartement ger full stipendier till varje elev som registrerar på United States Military, sjö- och luftstyrkor akademierna, undantas från gränsvärdena.

Division I Ishockey

NCAA Division I ishockey-formatet är helt annorlunda än den andra sporter av två skäl. För det första finns det bara 64 institutioner som sponsrar män uppdelning I hockey och 33 som erbjuder kvinnornas version. För det andra, är det stora flertalet av dem som ligger i de norra och östra delarna av landet. Många av de högskolor, såsom Lake Superior State Univerity, Minnesota State University i Mankato och Bemidji State University, tävlar i DI hockey är fulla division II och III medlemmar, med rika hockey traditioner. För att kunna erbjuda stipendier, måste de konkurrera på division I. Det finns 6 konferenser som är exklusiva för sporten ishockey - Atlantic Hockey, Central Collegiate Hockey Association, College Hockey America, ECAC hockey, hockey och Väst Collegiate Hockey Förening.

Division I Medlemskap

Det finns 342 skolor tävlar i Division I friidrott med ytterligare 7 skolor genomgår omklassificering process som övergår dem till nivån. Högskolor måste ansöka om medlemskap förändring och genomgå institutionella studier som visar att en högskola kan höja och upprätthålla de medel som behövs för att stödja en division I-programmet. NCAA har infört ett moratorium genom 2012 om att hoppa från division II till division I.

Andra nivåer Konkurrerande på Division I

Det finns en handfull skolor som konkurrerar och erbjuder stipendier i en Division I sport, medan resten av deras program förblir vid division II eller III. Vissa Division I skolor proteste denna politik av NCAA, hävdar rättvisefrågor. Resultatet blev en resolution, vilket möjliggjorde en lägre division skolan för att sponsra en idrott varje på mäns och kvinnors sidor på Division I nivåer. Detta gjorde högskolor som St Lawrence University och Clarkson University för att tävla i Division I ishockey och för Johns Hopkins University ligga kvar på DI i män lacrosse.