XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hem rättsmedel för Herpes Utbrott

Någon du känner har förmodligen herpes. Det är en mycket smittsam virus med inget botemedel. Femtio till 80 procent av amerikaner får munsår, som orsakas av herpes simplex typ 1. Enligt den amerikanska Centers for Disease Control and Prevention, ungefär en av sex personer i åldern 14-49 har genital herpes, som orsakas av herpes simplex typ 2.

Lyckligtvis finns det huskurer för att hjälpa till med herpesutbrott. Viktigast av allt, måste du leva en hälsosam livsstil.

Tepåsar

Tepåsar har använts för att behandla inflammation och irritation i åratal. De kan också användas för att lindra smärta och inflammation som orsakas av herpesutbrott. Bara branta påse te i en minut och låt den svalna. Använd den svala tepåse som en kompress på det drabbade området.

Ice Packs

En kylklamp eller en påse frysta grönsaker kan placeras på ett område där du börjar få ett herpesutbrott. Den kalla temperaturen bidrar till att minska inflammation och kan också hämma viruset.

Aloe Vera

Aloe vera är en gammal rättsmedel som används för att behandla herpesutbrott. Du kan köpa aloe vera gel eller utveckla din egen aloe anläggningen. Gelen kan placeras på utbrott för att lindra klåda och stöd i läkningsprocessen.

Epsomsalt

Hem rättsmedel för Herpes Utbrott

Om du har herpes i ditt underliv, göra ett bad med Epsom salt (magnesiumsulfat) och varmt vatten. Blötlägg i badet för att lugna och hjälpa till att läka din herpesutbrott.

Eteriska oljor

Eteriska oljor, såsom tea tree-olja kan dabbed lätt på ett herpesutbrott ett par gånger om dagen. Tea tree olja är en antiseptisk som kommer att hjälpa döda bakterier och hålla området rent. E-vitaminolja, nypon och olivbladsolja är också till hjälp i att läka huden efter ett herpesutbrott.

örter

Det finns många örter som kan tas som kosttillskott hemma för att hjälpa herpesutbrott. Några exempel är Astragalus, lakritsrot, röd havsalger, spirulina, goldenseal, kattens klo och johannesört.

Hälsosam kost och livsstil

En hälsosam kost för herpesutbrott bör innehålla frukt och grönsaker, magra mejeriprodukter och magert protein. Välj livsmedel som innehåller mycket lysin, en aminosyra som hjälper till att kontrollera herpesutbrott. Livsmedel som innehåller mycket lysin innehåller nötkött, kyckling, yoghurt och ost. Du kan också ta lysin i form av ett tillägg.

Koffein och alkohol bör konsumeras med måtta.

En hälsosam livsstil inkluderar att hålla din stress nivå ner och få tillräcklig vila.

Bakpulver och Majsstärkelse

Bakpulver kan appliceras på herpesutbrott med en fuktig Q-Tip eller cottonball. Det kommer att hjälpa torr och läka området, och kan hjälpa den att stanna klåda. Majsstärkelse kan användas på samma sätt.