XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den inre Leg rumänska Dead är en övning som kan fungera som en hamstring övning eller en balans övning eftersom det sker på ett ben. Balans övningar är viktigt att göra eftersom de arbetar din kärna muskler när du flyttar och eftersom de bidrar till att förbättra balansen. När vi blir äldre, blir vår balans i allmänhet sämre. Balans övningar kommer att minska risken för att falla och kommer att stärka anklarna.

Instruktioner

Hur man gör ett ben rumänska Dead

1 Stå på höger ben med en hantel i höger hand. Sätt din vänstra hand på höften. Vänster fot är från marken. Hitta en punkt på golvet omkring tre fot framför dig att stirra på.

2 Långsamt böja och placera hantel vertikalt framför höger fot. Lämna det på golvet.

3 Pressa höger överflöd muskler och abs. Tryck igenom höger häl och stå tillbaka upp, driver med din hamstring och GLUT muskler.

4 Nå tillbaka och plocka upp vikten. Detta är en upprepning. Gör fem till åtta repetitioner på höger ben.

5 Växla ben och händer. Upprepa övningen på vänster sida 5 till 8 gånger.

Tips

  • Eftersom denna övning blir lättare byta till en tyngre vikt. Om en 3 lb. hantel är alltför tung, börjar med en 1 lb. hantel och arbeta dig up.Choose en hantel som inte kommer att rulla bort från dig när du ställer den down.Keep blicken fokuserad på platsen du valde på golvet. Det kommer att hjälpa.
  • Denna övning är mycket utmanande att ditt saldo. Stå nära en vägg för att fånga dig själv tills du är säker på ditt saldo är bra nog att inte behöva väggen. Helst kommer dock handen kvar på din höft och du kommer att peka foten på golvet för att fånga ditt saldo vid behov.