XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns inget mer frustrerande än att spendera timmar och timmar i gymmet och inte ha något att visa för det. Även om du blir starkare och kan lyfta mer vikt, du fortfarande inte skulle kunna se mycket skillnad i din kropp. Om du har problem växer och blir större och du arbetar hårt i gymmet, så finns det bara en lösning: Ät mer!

Instruktioner

Hur man ska äta för att vinna massa

1 Räkna ut hur många kalorier du behöver för att behålla din nuvarande vikt genom att multiplicera din kroppsvikt med 12. För att få muskler, du kommer att behöva ta in mer.

2 Ett mycket framgångsrikt sätt att gå upp i vikt och hålla sig frisk är att följa 40-40-20 regeln. Det vill säga 40 procent av kalorierna bör komma från kolhydrater, 40 från protein, och 20 från fett. Ett gram av protein och ett gram kolhydrater är vardera fyra kalorier. Ett gram fett är nio kalorier.

3 Gör matten. Låt oss använda exemplet på någon som väger 180 pounds. Detta skulle innebära att du behöver ungefär 2160 kalorier varje dag för att upprätthålla denna vikt. Detta skulle bryta ner till ungefär 864 kalorier från kolhydrater, 864 kalorier från protein och 432 kalorier från fett. Detta motsvarar 216 gram kolhydrater och protein vardera, och 48 gram fett.

4 Eftersom du måste äta mer än minimum för att gå upp i vikt och du också bränna kalorier på gymmet, måste du lägga till betydande kalorier i det korrekta förhållandet att vinna. Börja långsamt, äta en extra 100 hundra kalorier varje dag under den första veckan, därefter 200 kalorier varje dag för den andra veckan. Sakta öka tills din kropp reagerar genom att sätta på vikt.

5 För att vara mest effektiva, är det bäst att du sprider dina måltider ut över hela loppet av dagen. I stället för tre måltider om dagen, sträva efter sex, var och en innehållande 40-40-20 förhållandet av näringsämnen. Detta kommer att hjälpa till att minimera fett vinna och sätta kalorier till mer effektiv användning: bygga muskler.