XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Befälhavaren saft rengöra är en diet som kan fyllas i så lite som 10 dagar, eller så många som 30 dagar. Det syftar till att rensa ut gifter i ditt system som skapas av dina tarmar bearbetning av mat du äter. Under tiden för kost, kommer du bara att dricka saft som du gör. Saft är gjord av helt ekologiska, naturliga livsmedel. Konsultera vårdpersonal innan denna diet.

Instruktioner

1 Skär en citron på mitten och pressa för att producera citronsaft. Detta bör göras precis innan du gör saft för att säkerställa färskhet. Citroner bör vara ekologisk. Använd inte koncentrerad citronsaft.

2 Tillsätt 2 msk. citronsaft och organiska Klass B lönnsirap till 10 oz. av filtrerat vatten. Lägga 10/01 tsk. cayennepeppar. Blanda drycken noga.

3 Drick saft ungefär var en till två timmar. Var noga med att komplettera drycken med massor av vatten. Det föreslås att du dricker din kroppsvikt i uns av filtrerat vatten per dag.

4 Tillsätt 1 tsk. av icke-iodized havssalt till 30 oz. av vatten. Drick detta som ett laxermedel. Detta kommer att hjälpa dig att ta bort avfall från kroppen och påskynda detox processen. Du kan göra detta en gång om dagen.

5 Fortsätt på denna diet under 10 dagar om det är första gången utför dieten. Om du har utfört dieten tidigare, kan du fortsätta i upp till 30 dagar. Din kropp behöver näringsämnen från vanliga livsmedel, men så inte fortsätta dieten under längre tid än 30 dagar.

Tips

  • Rådgör med en läkare för att se om denna diet är rätt för dig. Denna diet har funnits i decennier, men är mycket kontroversiell. Kosten tvingar din kropp till svält-läge för att bränna fett som bränsle i stället för kalorier.