XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Aerobic dans motion är ett roligt sätt att få ditt hjärta och muskler som rör sig så att du kan få eller hålla sig i form och tonas. Aerobics i allmänhet tar på sig många former, och det är möjligt att göra dans aerobics i dem alla. Det finns skonsamma, stöttålig, steg och vatten aerobics. Alla har sina egna fördelar, eller det kan vara att du bara föredrar en viss typ.

Liten påverkan

Om du inte är särskilt samordnade eller har inte fungerat på ett tag, är skonsamma dans aerobics förmodligen den bästa utgångspunkten. Med låg effekt, båda fötterna lämnar aldrig marken samtidigt, och det finns ingen extra ansträngning såsom med steg aerobics. Detta är också den bästa typen av dans aerobics om du har hälsoproblem, ryggproblem eller är gravid. Du kommer fortfarande göra en hel del danssteg och träna, men det finns ingen extra belastning.

Vatten

Om du vill ha lite mer utmaning, men kroppen är inte överens, sedan vatten dans aerobics kan vara bättre. Detta skulle vara för gravida kvinnor som har tränat eller äldre människor som är i form. Vattnet ger motstånd utan att anstränga kroppen eftersom vattnet kuddar varje rörelse.

High Impact och Steg

Om du är i gott skick, kommer stor genomslagskraft eller steg aerobics ge dig den träning du behöver. Dessa är mer ansträngande och har mer utökade rörelser. Steg aerobics innebär att arbeta med en plattform, medan slag innebär högre steg och möjligheten att båda fötterna är från marken samtidigt.

Musik och takten

Med all dans aerob träning, är positiv dansmusik spelas och rörelserna anges som danssteg är med en fyra eller åtta räknas. Musiken hjälper till att hålla dig motiverad genom att lägga till en kvalitet av njutning till rutinen, och musklerna tonas med mindre insikten att det finns något arbete faktiskt görs.