XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Köra ett NBA-lag är ett av de största utmaningarna i pro sport. Det finns många uppgifter, bland annat att sätta ihop en sammanhängande tränare, hitta och underteckna duktiga spelare, hålla laget under lönetak och se till att spelare och tränare har goda arbetsrelationer.

Instruktioner

1 Sätt ihop en fast arbets roster av spelare. Det är inte bara en fråga om att gå ut och få alla superstjärnor du har råd. I stället handlar det om att få spelare som arbetar tillsammans sammanhållet. Detta är hur en chef kan utmärka sig. Få spelare som tar fram det bästa i varandra kommer att hjälpa ditt lag vinna fler spel än att sätta ihop en förteckning med de mest begåvade spelarna i ligan.

2 Kontrollera att du har en roster som har en riktig blandning av unga spelare och veteraner. Unga spelare som är i sina första, andra eller tredje år kommer troligen att ha mer fart, snabbhet och energi än äldre veteraner. Det finns tillfällen när din tränare behöver hastigheten och snabbhet för ungdomar att få laget over the top i ett spel och det finns andra tillfällen när en veteran sval uppträdande under tryck får laget en seger. Med en blandning av unga spelare och veteraner kommer också att hjälpa till att hålla ditt team under lönetak, som är en liga krav. Löner för dina spelare kan inte gå över en viss nivå eller lag skulle kunna straffas för överträdelse. 2009-10, NBA lönetak var 57.700.000 $.

3 Hitta de bästa tränarstaben för ditt lag. Detta betyder inte den bästa huvudtränare. Tränarstaben inkluderar assistenter. Kommunikationen mellan lagets general manager och tränare är viktigt. Om tränare är missnöjda med den typ av spelare i laget, måste de meddela detta och ge en bra anledning till varför. Både tränarstaben och de allmänna chefer måste sätta sina egon åt sidan och kommunicera enkelt så laget kan vara sammanhängande och effektivt.

4 Fastställa regler för spelarens off-the-domstol beteende och genomdriva dem. Det har funnits många off-the-domstolen incidenter med NBA-spelare genom åren. Att ge spelarna regler för beteende kan tyckas barnsligt, men det är också sannolikt att sätta gränser över vad som är acceptabelt beteende. Du vill inte laget att bli generad av off-the-domstolen dåligt uppförande, och detta är ett sätt att försöka begränsa problemen.

5 Sätt ihop en scouting personal. Dina scouter kommer att utvärdera college spelare samt europeiska aktörer. Du måste hitta scouter vars åsikter du litar på. Det är inte en fråga om dina spejare säger att en spelare har dominerat i college. Dina scouter måste kunna ge dig en värdefull yttrande om huruvida spelarens skicklighet kommer att översätta till NBA.