XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man sätter ihop en långsam-Pitch softball battingbeställningen


För både män, kvinnor och coed långsam stigning softball team, är målet från en offensiv synpunkt att göra så många körningar som möjligt, och mer än motståndarlaget. Du kan hjälpa till att uppnå detta genom att arrangera ditt lags vadd för att få de flesta löpare på bas, öka dina chanser att avancera löparna och sedan låta dessa löpare att göra mål. För att skapa den mest effektiva ordningen, studera slår styrkor och vanor för varje enskild spelare. Till skillnad från baseball använder långsam-pitch softball ofta 10 spelare (och smeter) i stället för nio.

Instruktioner

1 Gör en lista över varje spelares namn i laget, Rate varje spelares vadd vanor och styrkor och sin bas-löphastighet. Skriv till exempel, om spelaren är en konsekvent makt hitter, en konsekvent kontakt torped eller en svag torped. Använd penna och papper.

2 Placera en mycket konsekvent smet - som vanligtvis är också en snabb löpare - i första, bly-off plats. Placera en annan bra hitter, som ständigt sätter bollen i spel för att föra ledningen-off hitter i andra plats.

3 Sprid din makt hitters ut, placera dem i den tredje, femte och sjunde fläckar.

4 Placera bly-off hitters, som har en hög på-base procentsats, i fjärde och sjätte fläckar så att kraft hitters kommer troligen att ha bas löpare att köra in.

5 Sätt de svagaste hitters i åttonde och tionde fläckar. Se till den tionde torped är inte så långsam en löpare att hon saktar ner lead-off torped (bör hon få på bas och lead-off torped följer henne).

6 Sätt en smet som är bra, men inte riktigt lika konsekvent som hitters tidigare i lineupen i den nionde plats, så att de sista tre hitters är inte alla svaga hitters.