XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kinky hår är vackert och naturligt, men ibland de med naturligt kinky hår långt för mjuka, slanka stilar de ser på kändisar och modeller. Även om du kan använda kemiska relaxers att räta ut ditt kinky hår, kan de också vara hårda och skada håret, vilket gör att bli både burrigt och kinky. Använda produkter gjorda speciellt för lockigt hår för att skydda det medan att försöka räta ut det. Du kommer att kunna få en stil som kommer att pågå hela dagen, eller åtminstone tills du är redo att gå tillbaka till din naturligt kinky frisyr gång.

Steg 1

Tvätta håret noggrant. I stället för att skura schampo i håret, kamma igenom det så att du inte orsakar onödig frizziness och orsaka håret att krypa mer. Använd en rik och tung balsam till slut, och lämna det på håret i två minuter innan du sköljer bort det. Kinky hår är ofta torrt, så se till att det är väl återfuktad kommer att göra det lättare att räta ut.

Steg 2

Torka håret genom att klappa den med en handduk efter att kliva ut ur duschen. Gnugga inte håret eller vrida det; kommer detta att leda till mer curling. Klappa den torr för att suga upp fukt, och du kan föna resten.

steg 3

Klipp håret i fyra sektioner; ett ovanför örat, en på den övre vänstra sidan av huvudet, en på den övre högra sidan och sedan över andra örat i ett separat avsnitt. Du kommer att blåsa torkning dessa avsnitt separat se till att de kommer ut slät och blank. Låt ned en sektion i taget, och föna det samtidigt som du drar den spända på en paddel borste.

steg 4

Kamma en värmeskyddande sprej genom håret när den har torkat. Värm din håruträtning upp till en hög nivå, men inte så högt att du noterar ånga eller rök från håret när du använder den. Klipp håret tillbaka in i sektioner och ta ner dem en i taget för att släta ut dem.

steg 5

Spänna fast tången nedåt på en 1- till 1 1/2-tums sektion av håret, så nära hårbotten som möjligt. Flytta plattången sakta ner den del av håret, noga med att inte skapa veck genom att lämna den i ett avsnitt för länge. När du når ändarna vända handleden in eller ut för att skapa en skiktning ände.

steg 6

Slutföra hela huvudet av hår, avsluta med en hög-hold hårspray. Om du bor i ett fuktigt klimat, hålla en liten flaska hårspray med dig att tämja burrigt bitar som kan dyka upp under dagen.

Saker du behöver

  • Plattång
  • Balsam
  • Värme protector sprut
  • Shine spraytvätt