XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De flesta kvinnor får en betydande mängd av vikt under graviditeten, oavsett hur mycket försök att undvika det. Många kommer att ha stora planer för att banta och träna när de föder, bara att inse att de är alltför upptagen. Det finns några enkla övningar som hjälper dig att börja svettas bort dessa kalorier.

läkarintyg

Innan det blir allvar med efter graviditeten viktminskning, kolla med din läkare för att se till att du är redo att träna. Din läkare kommer också att kunna hjälpa dig att avgöra hur många kalorier du bör äta för att gå ner i vikt utan att kompromissa med näring av bröstmjölken. Amning faktiskt bränner en massa kalorier, så förutom att vara bra för barnet, det hjälper dig också gå ner i vikt.

Diet

När kaloriförbrukning outnumber förbrukade kalorier, kommer du gå ner i vikt. Under graviditeten kan du har vant sig vid att äta något som uppfyllde dina begär. Men för att få igång din viktminskning, börja äta hälsosam mat och mindre av dem. Tänk på att göra små förändringar som att äta mindre portioner vid varje måltid, ersätter glass med fryst yoghurt eller hoppa smöret på toast på morgonen.

Klipp tillbaka till bara tillräckligt med kalorier som du känner nöjd hela dagen. Skär kalorier alltför drastiskt kommer att lämna dig hungrig och för en ny mamma, det är det sista du behöver. Låt kalori beräkning till den professionella: Köp en färdigförpackade måltider som nutrisystem eller Viktväktarna, som också kan spara tid handla mat eller undrar vad du ska äta.

Träning

Få aktiva. När din läkare säger att du är bra att gå, börja röra sig. Om endast begränsad tid mellan matningarna och blöjbyten, prova att lägga bara fem-minuters övningar på dagen. Medan vika tvätten göra några knäböj, eller om du vika det på soffan, sitter på en övning boll för att stärka magmusklerna.

Andra idéer: Tid själv vid rengöring av huset för att se om du kan göra det snabbare varje gång, bränna en svett när du går. Så fort du kan, få vagnen ut för en daglig promenad, du och barnet. Om du kan flytta den promenad i en springa, kommer du bränna ännu mer kalorier.