XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vitaminer för friska hår & amp; Skalp

Kungar och kungar i djungeln har både levande ornament inramning deras ansikten. En lejonman spotlights sin styrka och reproduktiva framgångar. Medan många faktorer diktera vår önskvärt, kan våra manen vara majorly magnetisering funktioner i attraktion. Luscious låser uttrycker hälsa, fertilitet och fitness. Låt din hälsa utstråla inifrån och ut. Polera bort proteiner, vitaminer och mineraler för att hålla flätor kittlande.

Pair för Hår: protein och järn

Järn hjälper syresätta blodet att protein använder för celltillväxt och reparation. Hår är 97 procent protein, så mat med högt protein -lean kött, skaldjur, brunt ris, nötter och seeds- formen starkare hår och folliklar. Ingjuta järnrik kalkon, fläsk, tonfisk och spannmål i din kost för att cirkulera hårbotten naturliga oljor.

Vitamin A till E

Osunda kostvanor är tuffa på tuvor. Munch-vitamin för att förbättra hårets textur och glans. Par det med C-vitamin; både skapa talg för friska, glänsande och mjäll fritt hår. Livsmedel som morötter, pumpa och sötpotatis är höga på betakaroten, som kroppen omvandlar till vitamin A. För att förhindra håravfall och sprött hår, äta biotin rika bär, nötter och blomkål. B-vitaminer i grönkål, broccoli, rödbetor och avokado förbättra glans och tjocklek. Ägg punga ut vitamin B5 och B12 för att förbättra tjocklek också. Skäm bort dina smaklökar med sardiner, svamp och ost att skörda friska hår-follikelstimulerande belöningar vitamin D erbjuder. Kiwifrukt, mango och tomat håller strängarna silkeslen och stjälkar säker via vitamin E.

Rocks för Lås: Mineraler

Listan över nyttiga mineraler sträcker på som en cafeteria lunch linje. Bortse inte jod, kalcium och magnesium, och se till att sätta en portion niacin, selen och kalium på din bricka. Låsa in fukt, längd och jämnhet med zink. För att förbättra tjocklek och hållbarhet linda tungan runt kiseldioxid i tång och havre.

Fett för Hat: essentiella fettsyror

Slather på glans med närande oljor. Grönsaker, olivolja, jordnötter, solrosor och safflorolja är vänliga fetter; hår kräver en tesked dagligen. Omega-3 fettsyror - som finns i makrill, sardiner och linfrön -. erbjuda hydratisering. Njut Omega-6 i frön (chai, solros och pumpa) och muttrar.

topiska behandlingar

Även intag är ett sätt att ge håret med vitaminer, kan du också tillämpa vissa ingredienser lokalt. Till exempel, oljan i majonnäs, egenskaper hos avokado, och konditioneringsmedel i ägg allt stöd skadat hår. Färsk ingefära, riven och Juiced, blandas med citronsaft och sesamolja avlägsnar mjäll. Kokosolja, jojobaolja och olivolja avslöjar mjuk, silkeslen hår. Äppelcidervinäger med vatten rengöra hår.