XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Cankles är slang för kombinationen av kalv och fotled. Cankles uppstår när fetma hos kvinnor orsakar vaden och vristen att smälter samman utan någon tydlig åtskillnad där den ena slutar och den andra börjar. Många kvinnor vill bli av med cankles eftersom de anser att det inte ser bra ut när de bär kjolar eller shorts. Här är några metoder för att försöka för dem som vill bli av med cankles.

Instruktioner

1 göra övningar för att bli av cankles. Eftersom cankles orsakas av fett deponeras i detta område bör göra hjärt övningar eliminera cankles. Försök att göra träning 3 gånger i veckan under minst 30 minuter på varje träningspass.

2 Få Cankle minskning kirurgi. Plastikkirurger kan nu kan ett snitt i fotleden och ta bort fett som fettsugning. Detta förfarande kan ge upphov till flera tusen dollar.

3 Bli av cankles genom att förbättra blodcirkulationen. Dålig blodcirkulation gör att ditt cankles svullnad vilket gör det ser värre.

4 Använd över disk läkemedel för att behandla cankles. Cankles ibland orsakas av vätskeansamling i området. Använd speciella krämer för att minska vätskeansamling.

Tips

  • Ta reda på vilka typer av övningar och kosttillskott du kan använda för att bli av med cankles snabbt i avsnittet resurs.