XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Alla behöver sjukförsäkring, men vissa människor inte gör tillräckligt med pengar för att betala för det bekvämt. I denna tid av skenande sjukvårdskostnader, är det svårt för alla att hitta täckning, särskilt för att låga inkomster segmentet. Här är hur du kan få sjukförsäkring, även om du inte gör en hel del pengar.

Instruktioner

En Konsultera lokala myndigheter för att se om du uppfyller kraven för subventionerad sjukförsäkring för dig och din familj. Program som CHIP (Barnens Health Insurance Program) kommer att ta en titt på din familj storlek och ekonomi och använda andra faktorer för att avgöra om de kan förse dig med låg eller ingen kostnad täckning (se Resurser).

2 Jämför de olika priser som olika sjukförsäkringsbolag kommer att ge dig. Sjukförsäkring är en något konkurrenskraftig industri, och denna konkurrens kan tvinga företagen att försöka överträffa varandra på sina skattesatser. Var noga med att förstå exakt de tjänster och friheter som kommer att tillhandahållas av de citat som de ger dig.

3 Steg ner försäkringsskydd du kanske redan har. Även om detta kan vara önskvärt, kan du kunna ha en acceptabel nivå av försäkring samtidigt betala lite mindre. Utforska wellness alternativ din leverantör kan ha, där de minska din ränta om du fylla i vissa kurser för förbättring av hälsan eller gå ner i vikt, till exempel.

4 Investera i en Health Savings Account. Du kommer att lägga undan en liten del av din inkomst, reserverad för hälsorelaterade användningsområden. Dessa brukar komma med en hög självrisk plan, vilket innebär att du kommer att betala låga premier, men måste täcka en stor del av avgifter om något katastrofalt händer. Dessa kan vara bra alternativ för mycket unga arbetstagare.

5 Tala med en licensierad försäkringsagent. Dessa människor kan ha trick du hade inte tänkt på och kan utforska ett antal olika vägar för dig. De kan också hjälpa dig budget din hälsa kostnader samtidigt som du har täckning du och din familj behöver.