XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kör eller vikt tåg för viktminskning


Gå ner i vikt är ofta en lång och komplicerad process. Den grundläggande förutsättningen för viktminskning är att förbruka mer kalorier än du förbrukar. Som kan göras antingen med diet, motion eller en kombination av båda. Löpning och styrketräning finns två typer av träning som bidrar till viktminskning. Löpning är en högintensiv konditionsträning som skjuter kalorier. Styrketräning bygga muskler som bränner kalorier, även vid vila.

Instruktioner

1 Skapa ett schema. Handlingen att skapa och följa en träningsschema kommer att göra det mer sannolikt att nå dina mål. På schemat, tilld tre till fem timmar i veckan för att köra. Öka eller minska det exakta antalet timmar beroende på dina mål och önskad hastighet av tyngdförlust. Lägg till två dagar per vecka för styrketräning på schemat. Se till att dagarna inte är samtidiga. Din kropp behöver en hel dag av vila mellan vikt träningspass.

2 Börja köra fyra dagar per vecka. Detta kommer att bränna kalorier tillräckligt för viktminskning. Om du är en sann nybörjare, arbeta dig upp till att köra hela tiden innan en fullständig körning. Den löpande schema för viktminskning bör börja som att köra 30 minuter, gå i fem minuter och sträcker sig fem minuter på måndagar.

3 Utför hela kroppen styrketräning två dagar per vecka. Schemalägga det för tisdag och lördag om möjligt. Rutinen bör ta ungefär 30 till 60 minuter. Denna rutin bör innehålla övningar såsom armhävningar, utfall, overhead pressar och omvänd crunches. Rikta alla delar av kroppen. Använd hantlar, träningsmaskiner eller med din egen kroppsvikt.