XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man rengör Squirrel Meat


Många tycker ekorre jakt. Ekorrar är ganska svårt att slå och ge en utmaning för många jägare. Efter att ha dödat ekorrar, är det viktigt att äta vad du döda för att undvika att döda i onödan. Rengöring ekorre kött för att äta är inte svårt; dock kan ta bort huden vara en utmaning för nya kött städare, och kan ta lite tid att bemästra. Expert ekorre rengöringsmedel kan ta bort hela huden från ekorre utan att skada pälsen alls.

Instruktioner

1 Lägg ekorren på rygg på en ren yta. Gör en "V" -format skära på ekorre mage mellan svansen och ändtarmen. Gör varje sida av "V" om ½ tum lång. Skär senor håller svansen på plats och skär svansen genom att huden men inte skära igenom huden.

2 Steg på svansen. Att dra skinnet av ekorre, börja med benen och dra huden över magen och upp till frambenen.

3 Dra huden från huvudet och skär runt senorna som håller huden på plats nära den övre delen av ekorre mage. Skal huden hela vägen från ekorre. Du kan behöva använda kniven för att ta bort huden.

4 Hugga huvudet, svansen och fötter.

5 Lägga ekorre på ryggen igen. Split öppna magen köttet vertikalt, noga med att inte skära igenom alla organ. Ös ut alla organ inifrån ekorre med hjälp av en kombination av kniv och sked vid behov.

6 Skölj ekorre kött i vatten för att avlägsna eventuell oönskad smuts eller föroreningar.

7 Ta ekorren från benet före tillagning eller koka ekorre som det är, ben och alla. Kasta alla oanvända delar av ekorre.