XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Regler för flicka Fast-pitch softball


Flickor snabb stigning softball är ett populärt spel som spelas av unga kvinnor i hela landet. Liksom de flesta andra sporter, det finns särskilda regler i samband med softball som måste följas för att säkerställa ett spel spelas rättvist. Medan reglerna kan variera från liga till liga, amerikanska special Sports Association sätter standarden för snabb stigning softball regler och förordningar.

Spelplan

Diamanten eller infield att spelet spelas in är en 60-fots kvadrat, som skall märkas på något sätt med en icke-farligt färg. En 16-fots cirkel måste dras runt kannan tallrik, med skylten 43 fot hemifrån platta för alla ligor med flickor 18 och under. Första bas är märkt med två basplattor en innanför 60-fots kvadrat och en utanför. Löpare kan köra till (och över kör) utanför basen. När en löpare går till insidan är att betraktas som en övergång till andra basen.

Utrustning

Alla smeter måste bära en vadd hjälm med utökade öronlappar som täcker öronen och tempel. Catcher är skyldig att bära hjälm med mäsk och halsskydd, samt en bröstskydd och benskydd. Bollen som används måste ha höjt sömmar, täckas häst eller kohud, och måste ha frasen "officiella Snabb Pitch softball" tryckt på sin sida.

Spelets

En förordning snabb stigning softball spel är sju omgångar. Under varje inning, kommer båda lagen ges möjlighet till både slagträet och fält. Ett team tur på bat slutar när den får sin tredje ut. Ett ut kan tjänas genom att få tre strejker, slå fyra fouls, slå en boll som fångas upp av det andra laget, eller genom att inte göra det till en bas innan motståndarlaget kan få bollen till den. Bollar betraktas foul som landar på utsidan av spelet område intill första eller tredje bas.

scoring

Lag tilldelas en poäng för varje spelare som kan göra det runt baserna och tillbaka till hem plattan utan att taggade ut av motståndarlaget. Ett team tilldelas en vinst om det ligger före med 15 poäng efter slutförandet av tre omgångar. Ett spel som måste slutade tidigt på grund av väder eller ljusförhållanden kan anses ett rättvist spel efter tre omgångar har spelats.

Team

Ett lag måste bestå av minst nio spelare: en kanna, stoppare, första Baseman, andra Baseman, tredje Baseman, kort stopp, vänster Fielder, centrum Fielder och rätt Fielder. Ett lag måste starta spelet med minst nio spelare eller det tvingas att förlora matchen. Laget kan fortsätta att spela med åtta spelare om en spelare måste lämna matchen en har redan börjat på grund av skada. En spelare som lämnar spelet på grund av skada kan inte återvända för att spela i samma spel. Varje gång den spelarens namn kommer upp i laget batting ordning, kommer laget automatiskt att få en ut för den spelaren.