XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De bästa lockar för Muskie


Många människor vet muskies som "fisken på 10.000 avgjutningar." Även om fisken kan vara notoriskt svåra att fånga en del sportfiskare landa många muskies varje år. För många människor som fiskar i sötvatten, kommer sannolikt att vara en av de största fisk de någonsin kommer att fånga alla Muskie de fångar. Sportfiskare använder en mängd olika beten för muskies, men vissa av dem glänsa resten.

Utrustning

Muskie lockar är i allmänhet tunga, så sportfiskare som gjutna eller troll för dem behöver stout utrustning. Det betyder tung-action spön och rullar som är utrustade för att hålla tunga linje och ta missbruk från fisk som kan nå 50 pund. Många Muskie sportfiskare använda flätade linje som är åtminstone 60-lb. testa.

Storlek

Även sportfiskare fångar ibland muskies mindre än 30 inches i längd, mest mål fisk som är 40 eller 50 inches, eller längre. Framkalla ett bett från en fisk av den storleken kräver stor bete. Som ett resultat, de flesta muskie lockar vikt mer än ett uns - och några flera gånger så mycket - och några Muskie lockar är mer än en fot lång. Det är möjligt att fånga stora fiskar på liten bete, men den allmänna regeln är att stora beten lika stora fiskar.

blad~~POS=TRUNC Beten

Beten med blad är några av de mest populära bland Muskie fiskare. Några exempel är bucktails och Spinnerbaits. I allmänhet, sportfiskare som fiskar dessa beten rulle dem snabbt precis under ytan. Beten inkluderar ett blad som blinkar och en kjol som böljar när den rör sig genom vattnet. Kombinationen resulterar i våldsamma strejker från muskies. Förutom att upprullning lure snabbt strax under ytan, sportfiskare som varierar sina apporter - upprullning snabbt och sedan stoppa och låta lura faller för en sekund eller två, till exempel - ibland kan dra en strejk för en närliggande muskie.

topwaterbeten

Under svagt ljus, ytan lockar är bland de mest effektiva för muskies. Topwater jerkbaits, buzzbaits och andra ytan beten lura muskies att tro att de är på väg att äta en fisk eller djur som kämpar på ytan. Topwaterbeten är särskilt effektiva när fiskas runt vegetation, även om många Muskie sportfiskare hålla en topwater bete riggat och kasta det var så ofta, bara för säkerhets skull. För många sportfiskare, det finns inget mer spännande än att titta på en muskie kommit upp ur vattnet för att krossa ett bete.

crankbaits

När muskies är i djupt vatten längs weedlines eller kanter pucklar och rev, några beten är lika effektiva på lirka en bit som en crankbait. Betet har plast räkningar som, när hasplat i, orsakar lure att dyka och vicka, som liknar en levande fisk. Gjutning är en metod för fiske crankbaits, även om många sportfiskare väljer att troll dem längs weedlines och branter. Som tillåter dem att täcka mer vatten än de kunde genom gjutning och att lokalisera aktiv fisk.