XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det gamla talesättet "Du är vad du äter" är mycket sant när det gäller hårväxt. Cirkulations fördelarna med vitaminer och många livsmedel är utmärkt för att göra håret växa snabbare. Här är sex mat att äta för att göra håret växa snabbare.

Kokta ägg

Äta minst ett kokt ägg varje dag kommer att hjälpa ditt hår växa snabbare och friskare. Proteinet i kokt ägg hjälper till att avlägsna uppbyggd från håret, och ökar styrkan av rötterna och axeln av håret.

Cayenpeppar

Cayennepeppar stimulerar hårväxt. För dem med gallring hår eller skallighet problem, prova att äta cayennepeppar med minst en måltid om dagen. Om du inte kan tolerera att äta cayennepeppar, försöka göra en pasta av saften av kokt cayenne peppar och olivolja. Använd pastan på håret som du skulle använda ett balsam.

Olivolja

Olivolja fungerar för att rengöra håret från roten till spetsen av varje follikel. Använd ren extra jungfruolja.

Gröna grönsaker

Äta mörka gröna bladgrönsaker hjälper håret växa. Dessa är utmärkta källor av vitamin A, C, E och D, som kan hjälpa håret växa snabbare.

Fjäderfän

Kyckling, kalkon och andra vita köttvaror gör håret växa snabbare. Dessa livsmedel innehåller omega 3-fettsyror, som är av stor nytta i hela kroppen, inte bara håret.

frukt

Frukter såsom vindruvor, avokado, russin och apelsiner kommer att påskynda hårväxt.