XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att hitta rätt kost och träningsprogram


Att välja en diet bara för att det hjälpte din vän eller medarbetare kasta överskott pounds inte garantera att du kommer att få samma resultat. Välj en diet och träningsprogram som hjälper dig att bränna mer kalorier än du förbrukar utan drastiskt förändra din livsstil. Att veta hur man väljer rätt kost för att passa dina specifika behov ger dig ett försprång på resan till lyckad viktminskning.

Instruktioner

1 Vet motivationen för din viktminskning mål. Vill du gå ner i vikt av hälsoskäl, för att förbättra utseendet eller för att behaga någon? Övervikt har sina egna tryck, såsom fysiska, känslomässiga och psykologiska. Gå ner i vikt också har sina tryck, såsom hunger ut genom kaloriminskning, kemiska förändringar i kroppen som ofta långsamt och försvaga beslutsamhet, och frestelser.

2 Välj målrelaterade alternativ. Om ditt mål motiveras av hälsoproblem, be din läkare eller en dietist för att rekommendera en kost och träningsprogram som är bäst för dina medicinska behov.

3 Sök en diet och motion regim att hjälpa dig gå ner i vikt och förbättra ditt utseende genom att granska alternativ, såsom tegel och murbruk eller online viktminskning centra. Viktminskning centra ge struktur och stöd, hjälpa dig att göra smartare val mat, uppmuntra ett beteende modifiering, hjälper dig att utveckla en regelbunden motion regim och övervaka dina framsteg.

4 Eliminera allt krångel med måltid planering genom att välja en diet program som ger portionskontrollerade måltider. Dieters som följer denna typ av program erbjuds vägledning för beteendemodifikation. Dessa planer erbjuder även fitness band som hjälper dig att utveckla ett träningsprogram.

5 söka professionell rådgivning från en personlig tränare för att etablera ett träningsprogram anpassade till dina individuella fysiska och medicinska behov. Många fitness tränare är kvalificerad att ge närings vägledning för att hjälpa dig att skapa en kost som, tillsammans med ditt träningsprogram hjälper dig att uppnå maximal viktminskning.

6 Gå igenom alla funktioner i flera olika dietalternativ innan du gör ditt beslut. Välj en diet som gör att du kan infoga mat du tycker om att äta i din måltid planering. Undvik dieter som försöker göra drastiska förändringar i din livsstil.

7 Var realistisk välja ett träningsprogram. Du kan inte göra övergången från att vara en soffpotatis till att utöva 30 till 60 minuter om dagen, tre till fem eller fler dagar i veckan. Förutom att förbättra hälsan och dess potential för att öka din livslängd, kan utöva vara beroendeframkallande. Börja långsamt och avancera i en takt som passar din livsstil och ditt schema.

Tips

  • Det enda sättet att uppnå viktminskning är att bränna mer kalorier än du förbrukar genom att ändra din kost, öka fysisk aktivitet, eller båda.
  • Rådgör med din läkare innan du gör några kostförändringar eller börjar ett träningsprogram.