XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man testar din hjärna hastighet


Den vita substansen av hjärnan innehåller celler som bär information, i form av nervimpulser, från en del av hjärnan till en annan. En studie 2009 utförs vid UCLA School of Medicine, och rapporteras av NPR, fann att människor vars hjärnor arbeta snabbt tenderar att vara smartare än de vars hjärnor behandlar information i en långsammare hastighet. Även om forskare vid UCLA mätt hjärn hastighet med hjälp av en MRI, det finns ett enkelt test, som finns på nätet och har utvecklats av neurologer, som du kan ta hemma för att mäta din hjärna hastighet.

Instruktioner

1 Gå till hjärnan Speed ​​Test delen av Posit Science hemsida, som finns i Resources.

2 Klicka på "Play Test" -knappen. Du kommer att förflyttas till en annan skärm.

3 Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på knappen "skicka". Du kommer att hänvisas till en annan skärm. Klicka på play nu knappen på skärmen. Klicka på startknappen.

4 Följ instruktionerna. Du kommer att tas genom en kort genomgång om hur man tar testet. Testet består av att lyssna på ljud svep. Lyssna på ljud svep och klicka på pilen som representerar riktningen eller riktningarna för svepen. Du behöver inte klicka snabbt. Vid slutet av testet, kommer din hjärna hastighet kommer upp på skärmen, tillsammans med ytterligare information.