XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur mycket vatten att dricka per dag att gå upp i vikt

En liter vatten väger drygt 8 pounds. Även om du förbrukar så mycket, men det betyder inte att du kommer att få 8 pounds. Vatten är avgörande för att hålla kroppens system som kör ordentligt - men det är hela tiden arbetar sig genom kroppen, spola ut gifter. Vatten själv har noll kalorier och kommer inte att lägga pounds hur söta drycker kan. Du kan se dina siffror gå upp på skalan på grund av vätskeansamling - i detta fall, dricka mer vatten kan faktiskt hjälpa trim pounds.

Vatten

Hur mycket vatten att dricka per dag att gå upp i vikt

Vatten utgör ungefär hälften av kroppens vikt. Det är nödvändigt att hålla syrebärande blodkroppar friska, och det hjälper dig att kämpa mot sjukdom. Vatten hjälper också smälta maten och bli av med avfall - och vatten är den viktigaste ingrediensen i svett. Det är ofta rekommenderas att man dricker minst åtta glas vatten, men om du är ute i värmen eller få en hel del övning, kan du behöva dricka ännu mer för att hålla sig frisk.

vatten~~POS=TRUNC

Hur mycket vatten att dricka per dag att gå upp i vikt

Om du inte får tillräckligt med vatten, kan din vikt gå upp när kroppen försöker att behålla extra vatten för att hålla fungerar korrekt. Att äta mycket salt eller natrium-rika livsmedel kan orsaka din kropp att behålla mer vatten, och många kvinnor upplever premenstruella vatten viktökning. Vattenretention kan också vara ett tecken på vissa sjukdomstillstånd, såsom hjärt- eller njurproblem. Om vattenbindande är ett problem, kolla med din läkare för att fastställa orsaken. Det är inte hälsosamt att behålla vatten målmedvetet för att öka din vikt.

Tappar vikt

Hur mycket vatten att dricka per dag att gå upp i vikt

Att dricka mer vatten kan hjälpa dig att gå ner i vikt, inte får det. Du behöver vatten för att hjälpa kroppen att bränna kalorier. När du är uttorkad, kan fettförbränningen sakta. Om du känner dig törstig, är det ett tecken på att du är redan uttorkad och behöver börja dricka mer. Dricksvatten tenderar också att du känner dig full snabbare, så att du kan äta färre kalorier vid måltider eller mellan måltid snacks. Vattenförbrukningen kan bidra till att minska träningsvärk från motion, som kan inspirera dig att hålla fast vid din träning.

hydra Indikatorer

Hur mycket vatten att dricka per dag att gå upp i vikt

Att vara törstig är en indikation att du inte får tillräckligt med vatten. Färgen på din urin är ett annat sätt att berätta om du dricker tillräckligt. Om din urin är en mycket ljusgul, är det ett tecken din kropp är väl hydrerad och att bli av med överflödigt vatten. Om din urin är en mycket mörkgul, din kropp håller på vatten och du behöver dricka mer. Otillräcklig vattenintag kan leda till uttorkning som kan få allvarliga konsekvenser. MedlinePlus.com rapporterar att obehandlad uttorkning kan leda till hjärnskador, kramper och även dödsfall.