XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder en SkyCaddie SGX


SkyCaddie SGX kan lagra upp till 30.000 förinstallerade kurs kartor med grundläggande gröna information och mer fullfjädrad kurs kartor finns tillgängliga via nedladdning. En 3-tums högupplöst skärm gör det möjligt för visning i direkt solljus. Enheten registrerar tusentals punkter på kurser och ger exakta avstånd till faror. En grafikbibliotek inkluderar golf hål detalj. Andra funktioner inkluderar en digital styrkort. Använda SkyCaddie SGX handlar om att sätta upp och lära sig några av de grundläggande funktionerna.

Instruktioner

1 Ladda SGX innan du tar ut till kursen genom pluggin den i ett eluttag. Hämta CaddieSync från SkyGolf webbplats. Starta programmet genom att klicka på filen och följ anvisningarna.

2 Anslut SGX till datorn med den medföljande kabeln och köra CaddieSync genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet. Micro USB-porten är placerad under den svarta gummiskyddet på SGX. Registrera SGX genom CaddieSync programmet. Enheten måste registreras innan du kan använda den.

3 Sök efter en kurs genom att klicka på "Kurser" i CaddieSync Bäst navigeringsfältet. Klicka på "Sök" och ange platsen för den kurs du vill hitta. Välj kursen och ladda ner den till SkyCaddie genom att lägga till dina favoriter i programmet med knappen "+" och klicka på "Hämta att My SkyCaddie."

4 Styra vissa av de SkyCaddie basfunktioner som mäter ett skott avstånd. Tryck på "Mark Ball" -knappen innan du tar en bild, och välj sedan "Mark" genom att trycka på tummen pad. Ta bilden, gå till bollens läge och tryck på "Mark Ball" igen. Avståndet golfboll reste visas.

5 Leta efter faror, bär och layups genom att välja "Visa" med den vänstra knappen. En lista över avstånd till faror kommer att visas. Växla "Visa" för att se andra skärmar, såsom de som visa den exakta formen av grön, till exempel.