XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fitness tips för ferierna


Oavsett om din svaghet är pepparkakshus, äggnog eller rostade gås, det är sportlov är en utmaning att upprätthålla din kondition regim. När vädret blir kallare, är det frestande att sitta vid brasan med en kopp (eller två) av cider och viloläge. Men detta kommer att göra dina midjemått och självkänsla någon tjänst. Här är några enkla tips på hur man ska möta dina träningsmål och njuta av tiden med familj och vänner medan du gör det.

Lägg ner ägget Nog och ta det utanför

Fitness tips för ferierna


Om det inte finns en bländande snöstorm rasar utanför, samla några familjemedlemmar, bunt upp och gå en promenad. Om du går på kvällen, kan du förundras över lamporna och dekorationer. Dock vara beredda att vara flexibla, och gå när du kan. Om det finns en park i närheten, ta en naturskön vandring. Inte avskräckas av snö på marken, som rör sig genom snön bränner fler kalorier. Se bara till att du bär rätt skor. Gå i en takt som lämnar du bara kort av andlös, och glöm inte att stoppa och bygga en snögubbe eller göra snöänglar om tillfället presenterar sig själv. Om vädret är helt enkelt outhärdligt, anser rubrik till köpcentret tidigt på morgonen, innan butiker öppna, för att driva 'gå och fönstershoppa.

Stress Relief (och Tone att Body) med Yoga

Fitness tips för ferierna


Shopping, trotsar publik och hosting family-- alla ingredienser för ett recept i stress och kan lämna dig avhaspling, och sedan ta ett dopp i en sats av semester kakor. Se till att du schemalägga några "mig tid" och överväga hänge sig åt yoga. Inte bara kommer det att förbättra din flexibilitet och hållning, men du kommer också att ha tid att meditera och rensa minnet av alla semester rörelse. För att säkerställa korrekt form, ta en klass, eller titta på en video som ger visuell instruktion så att du kan träna hemma.

Styrka Tåg i ditt eget hem

Fitness tips för ferierna


Gå tillbaka till grunderna och bygga styrka med gammaldags armhävningar, jumping jacks och crunches. Pressa dessa övningar i ett par gånger i veckan och du kommer aldrig känna sig pressad att göra en fitness klass i tid. Investera i några prisvärda bitar som ett hopprep och handen vikt. Tåg mellan jul caroling och trimning trädet, och du är klar.