XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fitness tips för att gå ner i vikt


Många fitness tips för att förlora vikt gör överdrivna påståenden som är ouppnåeliga för de flesta. En bra kondition plan har flera komponenter och är anpassad till individer och deras mål.

Identifiering

Fitness tips för viktminskning är ofta stort. Emellertid förmågan att gå ner i vikt beror på individen, hans livsstil och vissa genetiska egenskaper, såsom kroppsmasseindex och förhållandet mellan kroppsfett till muskel. Enligt Dr Jeffrey Berg, som tjänstgjorde som laget läkare för Washington Redskins 2002-2008, finns det något sådant som ett träningsprogram som är perfekt för alla.

fördelar

Lämpliga fitness tips ge en vägledning för viktminskning. Friskvårdsaktiviteter bör omfatta aerobics, stretching och styrketräning. Rätt kost är också viktigt, främst kaloriintaget. Den lämpliga kaloriintaget beror på ålder, vikt, längd och aktivitetsnivå.

överväganden

Styrketräning med målet att viktminskning kan bäst uppnås genom utbildning alla de stora muskelgrupperna tre gånger i veckan i stället för att isolera en enda muskelgrupp per träningspass. Lyft vikter som är 50 till 70 procent av det enda repetition maximum för 12 till 25 repetitioner, ibland går över 70 procent för åtta till 12 repetitioner.