XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Plattas magen utan kirurgi kan vara utmanande. Men om du inte är berättigad till operation, eller om du helt enkelt inte vill genomgå en dyr procedur, förlora magen fett på egen hand är sannolikt det enda alternativet. Släppa pounds är inte lätt för alla, och det kan ta månader eller år att uppnå resultat. Men med en plan och ansträngning, kan du bli av med överflödigt bukfett och förlora din vikt utan kirurgi.

Instruktioner

1 Drick vatten för att krympa magen. Håll vattenbindande till ett minimum genom att dricka åtta glas vatten per dag och ersätta salt med låg salthalt eller natriumfria kryddor.

2 Ta den magra väg. Ta din tid medan matinköp och välja låg fetthalt eller fettfri mejeriprodukter, salladsdressing och snacks. Förbered magert kött med låg fetthalt, såsom kalkon, fisk och kyckling. Få fem portioner frukt och grönsaker per dag.

3 Dikes socker. Släpp magen i vikt snabbt med en låg socker eller inget socker diet. Begränsa konsumtionen av fruktjuice och läsk, och välja sockerfria drycker och livsmedel.

4 bränna överflödigt fett. Gör stor genomslagskraft övningar för att få ditt hjärta att pumpa och bränna kalorier och fett. Komplett minst 30 minuters motion om dagen - löpning, snabba promenader, cykling eller aerobics.

5 Spänn magen. Göda magen utan kirurgi genom att införliva magövningar i din träning rutin. Slog i golvet och göra sit-ups, benlyft och sido crunches att stärka musklerna i magen och dra den mellersta delen.