XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur ofta man använder Ab Lounge


Ab Lounge är en del av träningsutrustning som bidrar till att stärka och dra åt de övre och undre mage. Stolen sägs arbeta mer effektivt än standard crunches eller sit-ups. Ab Lounge stöder din rygg och nacke, medan golvövningar inte erbjuder samma viktiga stödkroppen. Det finns vissa begränsningar: Extremt överviktiga människor, till exempel, bör inte använda maskinen. Varje individ har olika tränings gränser, så hur mycket tid som spenderas på stolen kommer att variera.

Instruktioner

1 Ligga platt på Ab Lounge att göra fällkniv motion. Placera benen under den nedre baren samtidigt dra ner på den övre delen av stolen med armarna. Överdriv inte: Tre gånger i veckan är tillräcklig för nybörjaren.

2 Gå ner i vikt och samtidigt stärka dina magmuskler för bästa resultat. Du kan dra åt din bukväggen med hjälp av Ab Lounge tre till fyra gånger i veckan. Utan en riktig kost tillsammans med viktminskning, kommer du inte att uppleva en platt mage - om, men är du redan tunn.

3 Titta på medföljande video att lära sig att korrekt använda maskinen. Det hjälper att veta hur man utför en ordentlig sit-up. Du måste göra arbetet; inte lita på stolen för att göra det åt dig. Om du använder overhead bandet att dra ner, medan fötterna är placerade under den nedre baren, med hjälp av dina magmuskler, kommer du att känna en brännskada och erfarenhet mindre ryggsmärtor. Gör tre uppsättningar av 50, med en 2-minuters paus i mellan, så att du inte blir alltför trött eller kasta ryggen ut.

4 Gör några stretchövningar innan du använder Ab Lounge. Sträcka på armar, rygg och mage innan du använder maskinen kommer att förhindra muskel-stam. Drick åtta till tio glas vatten om dagen när du använder buken förstärkning maskinen. För dem med erfarenhet, använd Ab Lounge fyra till fem gånger i veckan, under 30 minuter åt gången.

5 Låt dina muskler en chans att återhämta sig från microtears genom att ge dem tillräcklig vila mellan Ab Lounge sessioner. Använda stolen varannan dag kommer fortfarande att bygga styrka och dra åt muskler. Det skadar inte att du kan använda den oftare, men tänk på att musklerna behöver vila. Om du är för en utmaning och du har 25 minuter för att använda maskinen, göra 300 repetitioner liggande platt och 100 vardera liggande på din sida.

Tips

  • När du startar en ny träningsprogram, börja långsamt och bygga upp uthållighet. I början kan du bara kunna göra 10 minuter med 50 repetitioner, 3 dagar i veckan. Efter några veckor för att använda den Ab Lounge, öka mängden repetitioner och mängden dagar.
  • Det är bäst att sträcka dina muskler innan du använder Ab Lounge, för att förhindra muskel-stam och tårar. Använda maskinen långsamt och noggrant för att undvika skador på kroppen, speciellt ryggen.