XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad är orsakerna till ryggsmärtor efter att sova?

Spinal degeneration kan framkalla smärta på natten eller när de vaknar, men detta villkor kommer att finnas kvar i dagsljus också. Individer som upplever ryggont endast efter att ha sovit förmodligen har kroniska problem med sin hållning eller sömn miljöer istället. Sekundära orsaker till smärta i ryggen, kan axlar och nacke inkluderar stress och ångest som skapar muskelspänningar och uppmuntra en tätt ringlad sovställning.

National Sleep Foundation rapporterar att sena motion samt intag av snacks, koffein, nikotin eller alkohol strax före sömn kan också få negativa effekter. Främsta orsakerna till smärtsam sömn kan ha mer att göra med dålig sömn hållning.

din Madrass

Många människor använder madrasser som sag och kasta ryggraden, nacken och huvudet ur läge. Medan andra människor felar på den motsatta sidan av försiktighet genom att köpa en madrass som är alltför fast. Antingen extrem kan orsaka kronisk ryggsmärta. The Cleveland Clinic noterar att kroppstyp förblir kriteriet för att välja madrass fasthet, och påpekar att sömn parter kan ha olika behov.

Mjukare, men inte slapp, madrasser bäst rymma människor vars midjor är smalare än sina höfter. Dessa madrasser stöd sömn hållning genom att absorbera större bäcken vikt. Individer vars höfter och midja är lika proportioner kan dra nytta av fastare, men inte hårt, madrasser.

kudden

American Physical Therapy Association avser att korrekt SOVSTÄLLNING beror på en kudde som stöder den naturliga livmoderhalscancer, eller hals, kurva i ryggraden. Flera eller överfylld kuddar kan bidra till ryggsmärtor och bör inte användas. Regelbundna fjäder, stoppningsfiber och skum kuddar bryta ner med tiden, och kan orsaka en uppkomsten av rygg- och nacksmärtor.

Byte kuddar regelbundet eller välja kuddar tillverkade av speciella material, såsom påfyllningsvatten kuddar eller de tillverkade av viskoelastiska eller minne, skum främja goda sovställningar. Kuddar som är tunnare i mitten och tjockare på ändarna är utformade för livmoderhalscancer stöd av både bak- och sido sliprar.

din Posture

Om ryggsmärtor incidenter vara isolerade, kan de bero på en tillfällig magen sovställning. Den amerikanska Chiropractic Association avskräcker denna sömn hållning som sätter stress på var och en av ryggraden tre naturliga kurvor, ländryggen, bröst- och livmoderhalscancer.

Sido sova kan skapa en bäcken tilt som framkallar smärta och tillbaka sova kan betona ländrygg regionen. ACA föreslår att undvika dessa risker genom att placera en kudde mellan knäna när sido sova och under knäna när sover på rygg.