XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Även om marknaden är översvämmad med intensiva krasch dieter, behöver inte alla att förlora 30 eller fler pounds för att uppnå en perfekt kroppsbyggnad. För de flitiga friska eaters som måttlig deras födointag året runt, ofta en enklare mål räcker för att förbereda sig för beach säsongen. När syftet är att bara förlora en liten mängd i vikt, dina alternativ är nästan obegränsade. Men om du letar efter det enklaste sättet att förlora fem pounds, carb cutoffs är rätt väg att gå.

Om Carb Avbrytandear

Bantning om användningen av Carb cutoffs är en geniala metoder som kan hjälpa dig slå önskad vikt på bara en vecka eller två. En carb cutoff betyder att ställa in en tid på dagen efter vilken du inte längre konsumera någon typisk kolhydratinnehållande livsmedel. Teorin bakom carb cutoffs är enkel --- som kolhydrater används som en källa för snabb energi, bara kroppen verkligen behöver kolhydrater föregående aktivitet. De flesta människor utför huvuddelen av sina dagliga aktiviteter före kvällen, så det är klokt att stänga av kroppens bränsle när det inte längre behövs. Om du stänger av bränsleventilen tidigt, din kropp kommer inte vara alltför mättad med kolhydrater under natten timmar (när det normalt skulle lagra överskotts kolhydrater som fett). Således är en carb cutoff den perfekta tricket att förlora en liten mängd i vikt snabbt.

Införande av en carb cutoff

Även om alla är lite annorlunda och lite trial and error kan vara för att få en tid som passar bäst för dig, börja med att planera din första carb cutoff tid på 06:00 Observera att om du normalt äter middag efter 06:00, måste du börja lagra upp på low-carb måltid idéer - inte ändra din ursprungliga måltid bara för att få middag i innan carb cutoff. Efter en vecka av 6 pm carb cutoffs, utvärdera framstegen genom att kontrollera din vikt på en skala för att se hur nära du är ditt mål. Att förlora en till två pounds i en vecka är ganska standard, men det skulle inte vara ovanligt att släppa hela fem pounds under den första veckan av bantning. Om du är på väg mot din målvikt, hålla kursen och fortsätta i en vecka av 6 pm carb cutoffs. Om din vikt är statiskt eller har knappt sjunkit alls, flytta carb cutoff tillbaka en timme (till 05:00) och omvärdera igen efter en vecka, flyttar tillbaka en gång mer om det behövs.

överväganden

Carb cutoffs kommer att få dig till din idealvikt snabbt och säkert, men du måste lyda både bokstaven och andan i lagen för att skörda frukterna. Om din carb cutoff tid är 18:00, inte får för vana att "smyga in" en mängd carb-lastat livsmedel strax innan fönstret stängs. Detta är bara fusk själv, och du har ingen rätt att kräva att carb cutoffs misslyckades om du kjol reglerna på detta sätt. Du är den som misslyckades.

För dem som är flitiga och ihållande, och som strikt hålla sig till teorin bakom carb cutoffs, är din dröm fysik inom räckhåll. Bara anta planen, justera vid behov, och skörda frukterna.