XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Sea Glass stränder i Florida

Hav glas söks av seriösa samlare samt semesterfirare som söker en trevlig strand tidsfördriv. Det är roligt att föreställa sig sitt ursprung ... kanske är det en flaska shard en kärlekskrank sjöman kastade överbord fyllda med en anteckning som han skrev till sin fästmö. Naturligtvis kan det ha haft mycket mindre romantiska rötter och komma från en soptipp eller en grupp av stranden partiers. Men oavsett, är en persons skräp annan juvel.

Leverans av Sea Glass

Även om det är möjligt att hitta havet glas på Florida stränder, det blir allt ovanligare. På grund av övergången från dumpning skräp i haven och plast ersätter glas som förpackningsmaterial, är skur inte för svag i hjärtat. Mycket har redan samlats in, så de som hittar stora leveranser vill hålla det hemligt. Det finns dock åtminstone ett par stränder i Florida värt att undersöka.

Olika typer av Sea Glass

Sea Glass stränder i Florida

Den mest önskvärda havet glas från en samlare synvinkel har rasat i havet till en frostig finish och är sällsynt i färg. Orange och svart tenderar att vara ovanligt, medan vitt är ganska vanligt, som är bruna och gröna. Det finns ett brett spektrum av färger, så det är bra att konsultera en referens diagram för att se hur sällsynta de bitar som du hittar är sådant diagrammet på västkusten Sea Glass webbplats.

Om du ska titta efter Sea Glass

Sea Glass stränder i Florida

Stränder omgivna av befolkade klippor sannolikt har havet glas, om vågorna är tillräckligt aggressiva. I dagarna föregick avfall pickup, folk kastade sina sopor från klipporna i havet. Stränder nära soptippar och deponier är bra ställen att fiska, och det är värt att titta på någon strand där det har skett en dramatisk störning i havet eller kusten, eftersom det kan vara efter en orkan. Vågmönster kan ha en betydande inverkan på havet glas insättningar. Stränder som har varit kända för fester är också bra ställen att jaga. Stränder som flankerar historiskt aktiva Seaways är värda att besöka, liksom de med sjunkna skepp utanför kusten, enligt OdysseySeaGlass.com.

Navarre Beach

Sea Glass stränder i Florida

På Floridas långsmala på Gulf Coast, är Navarre Beach en idealisk plats att hitta havet glas. De skiftande vindar och sanddyner närvarande optimala förutsättningar för upptäckten av skärvor. Navarre Beach är tyst och avskilt, fylld med hyreshus och lägenheter, vilket gör det till en inbjudande plats för turister till skön promenad och samla skärvor. Att åka på havet glas jakt är en familjeaktivitet som inkluderar spännande upptäcktsfärder, följt av jämförelser av färg, former och storlekar. Utmaningar som som kan hitta en formad som ett hjärta, en delfin eller färgen på den gröna havet kan skicka barnen på ändlösa små grå äventyr.

Jacksonville till Cinnamon Beach

Sea Glass stränder i Florida

Jacksonville stränder sägs ha havet glas, enligt Smithsonian Magazine webbplats nog att det är värt för samlare att skura. Och Cinnamon Beach i Palm Coast, bara en timme söder om Jacksonville, har också rapporterats ha havet glas. Cinnamon Beach är uppkallad efter sin kanel färgad sand och är en växande familj semester plats med orter och andra hyresfastigheter.

Öar i Florida

Sea Glass stränder i Florida

Hav glas jakt är en annonserade aktivitet i Siesta Key, en ö utanför Floridas centrala västkusten och en kort bilresa från Sarasota. Platsen är känd för sin vita sand och dess årliga världsklass sand skulpturtävling, enligt Siesta Key Florida Vacation webbplats. Med tanke på alla de sjunkna skepp utanför Florida Keys, och deras rika historia, dessa stränder är också värda att utforska.