XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Karp, som havskatt, är botten matare, kämpar våldsamt efter bita din krok. Karp fiske är allt populärare här i USA; i Europa, är karp fiske lika populär som bas och öring fiske här. Föredrar dammar, varma floder och reservoarer med massor av ogräs för omslag, är karp en smart fisk och svårare att fånga än man först tror. Använd ett nummer 6 diskant krok eller större för bästa resultat och en tillräckligt vägande bete för att kasta ut tillräckligt långt och handfat.

Instruktioner

1 Blanda upp lite mjöl och vatten degen. Gör degen ganska hård. Lägg ett generöst utbud av kummin och dillfrön till degen, vilket gör att de är jämnt fördelade. Karp kommer att lockas till den söta doften av degen och en deg-bollen vikt ner snöret så betet sjunker till flodbädden.

2 Försök sönder några nötkreatur varierar kuber, finns på din lokala matningslager, till en deg bas. Karp kommer att lockas till doften av alla godsaker i det, som melass och majs; söt och oemotståndlig för en passerande karp.

3 Blöt en handfull av sprucken majs i lite varmt vatten att rehydrera och trä dem på din diskant krok. Karp älskar majs så denna metod kommer att fungera om karp är på humör för majs.

4 Fäst en bit av råg med dill bröd på din diskant krok. För att hålla betet på kroken, linda en bit tråd runt bröd och kroken.

5 Prova denna okonventionella bete - en cigarettfimp. Ja, karp har varit kända för att bita på en cigarett butt, förmodligen på grund av den starka lukten. En 10 pund karp fångades med denna metod.

6 Fånga en stor gräshoppa och fästa honom till diskant krok. Denna metod har använts för att fånga en 69 pund karp på en 20 pund test linje.

7 Fäst en bit cheddarost till din linje för karp bete. Karp älskar ost; de också bita på bitar av korv och hominy gängade på din diskant krok.

Tips

  • Använd illaluktande eller söt bete i en mängd olika former. Det beror bara på vilket humör karp råkar vara på den dagen.
  • Karp kamp på linjen; använda ett starkt test linje såsom 20 pund test.