XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Camping nära Carmel-by-the-Sea, Kalifornien

Silky vita sandstränder och vind skulpterade cypresser lägga charm till engångskonstnärskolonin i Carmel-by-the-Sea, Kalifornien. Ligger fem miles söder om Monterey, kustbyn var en gång en favorit tillhåll för fotografen Ansel Adams och författaren Robert Lewis Stevenson. Carmel, som det ofta kallas, är fotgängarvänliga och fylld med trendiga kaféer, butiker och konstgallerier. Den nästintill perfekt väder, sandstränder och närliggande parker uppmuntra ett aktivt uteliv. Carmel är för liten för att stödja en campingplats inom stadens gränser, men camping alternativ är bara några miles away.

Saddle Mountain RV Park and Campground

Knappt fyra miles öster om centrum Carmel, Saddle Mountain RV Park and Campground (saddlemountain-carmel.com) erbjuder vildmarkscamping med förmåner. Undan bland träden i Carmel Valley, gästerna har användning av en olympisk simbassäng, utomhus lounge och gratis trådlöst internet. Parken erbjuder husvagnsplatser med fullständig krok-ups, och vissa klarar riggar upp till 40 fot. En angivna området är avsatt för tält campare. Husdjur är välkomna, men bara om de är kopplade och hålls inne i riggen eller tält på natten. Bobcats, pumor och andra vilda djur är frekventa besökare, särskilt efter människorna bosätta sig för kvällen. En engångs avgift för husdjur tas ut. Vandringsleder leder in i skogen.

Carmel By The River RV Park

Carmel By The River RV Park (carmelrv.com) är fem miles öster om centrum och intill Carmel River. Denna RV endast park är lite mer exklusiva, med full service platser undangömt på vägar med namn som Big Sur, Lovers Point och Seal Rock. Några av de campingplatser fram floden. En bekväm väg ger enkel vatten tillgång. Ingen pool, men Camping erbjuder en lanthandel, arkad rum, varma duschar och klubbrummet. Få lite motion på basket halv domstol, göra lite fågelskådning längs flodstranden eller utforska den omgivande skogen vid denna familj och djurvänligt park.

Veterans Memorial Park - City of Monterey

Bara en mil från centrala Monterey och cirka sex från Carmel är Veteran Memorial Park, som drivs av staden Monterey (monterey.org.) Dag besökare komma upp till denna kuperat område att vandra längs stigar med panorama skogs- och havsutsikt. Dag användningsområden rastplatser, en lekplats, basketplan och en gräsyta är perfekt för familjer att få lite motion. Veteran Memorial Park erbjuder 40 campingplatser, 30 av som kan hantera husbilar eller små vagnar upp till 21 fot. Webbplatser har inte hook-ups, men vattenkranar, duschar och toaletter finns. Inga reservationer accepteras, så anländer tidigt för att få en utmärkt plats, särskilt under sommaren. Maximal vistelse är tre dagar. En skötare är till hands för att hjälpa dig att hitta en plats och samla dina pengar. Husdjur är välkomna, men de måste vara kopplad. De som inte camping debiteras en dag-användning avgift.
(Ref 4)

Monterey Pines Recreational Complex - Military RV Park

Även i Monterey och cirka fyra miles från centrala Carmel är Monterey Pines Recreational Complex (navylifesw.com). Deras RV park erbjuder 38 träd skuggade platser, varav 30 har fullständig krok-ups, tvättrum, duschar och tvätt. Detta är ett billigt alternativ för militära medlemmar, aktiva och pensionerade, och deras familjer. Reservister och civila anställda i försvarsdepartementet är också välkomna. Runda på Monterey Pines Golf Course eller ta en bit på Monterey Pines Grill och Bar, både höger intill. Camping är mindre än en mil från centrala Monterey, Cannery Row och stranden.