XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Aerobic Step Rutiner för Män


Fler och mer aerob träning som domineras av kvinnor är att locka män. Spinning klasser, har Pilates och Aerobic Step klasser alla sett en ökning av manliga närvaro. Det är på grund av den fantastiska skulptera och toning resultat som håller på att ses med klasser som uppmuntrar många upprepningar av samma muskelrörelser. Det finns klasser speciellt för män som innehåller mer överkroppen arbete samtidigt som de steg aerobics pågår för att skapa en övergripande träning som kommer att förbättra något annat organ.

First Class

Ditt första steg aerob klass kommer att introducera dig till steget. Det är en plattform om sex inches hög och tre fot långa. När du börjar, kan det inte verka som en tuff workout-- kliva upp och ner från denna lilla hylla - men som du fortsätter klassen och ändra takt och rörelser, kommer din instruktör har du svettas på nolltid.

Det inledande uppåt, nedåt och åt sidan samtidigt lägga till en tillfällig spark är kärnan i det nedre kroppen träna.

Överkroppen är viktigt

En lägre kroppen fungerar, men är inte slutet av den aeroba programmet. Män verkar specifikt vill fokusera på överkroppen, och steg aerobics innehåller detta. Genom stansning eller höja armarna i takt med rörelser, du fortsätter att arbeta alla kärnan muskler i kroppen.

Om du letar efter en särskild utmaning, kan du lägga till viktade handskar eller arm band att göra detta till en mer intensiv träning. Dessa vikter finns mellan en och tio pounds för att tillgodose din kondition.

Fakta och bilder

Vad drar män bort från ett steg klass är bilden av en kvinnodominerad klass som är mycket koreografi och svårt att hänga med. Vissa män tycker att idén om aerobics och steg aerobics vara feminin, eller de tror att det inte kommer att göra så mycket som kärn tyngdlyftning och kör och andra mansdominerade övningar. Steg aerobics höjer din puls nästan 9% mer än om du skulle köra ensam. Lägg till att den gemensamma effekten av att köra (2,3 gånger vikten av den person) jämfört med steg aerobics (1,75 gånger vikten av den person), det är ett tydligt val som oavsett kön, kan steg aerobics hjälpa dig att uppnå kroppen resultat du är ute efter.