XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Snorkling är en vattenaktivitet som involverar masker som blockerar luftintaget i näsan, och en mun vakt monterad på ett rör som når upp ur vattnet. En sådan mask kan en snorkeler att andas genom munnen samtidigt som ansiktet under vattnet. Iklädd en snorkling mask med synkorrigering är möjligt, och rekommenderas för undervattensvärlden.

regelbundna masker

Snorkling masker tätar av en bana runt snorklare ansikte som omfattar ögon och näsa. Detta område är avtätat mot vatten, och kommer inte att tillåta vatten att tränga in i näsan eller ögonen. Masken fungerar som ett fönster mellan snorklare och undervattensvärlden. Glasögon med en vanlig mask skulle resultera i vatten läcker in i masken där glasen nå tillbaka till örat, bryta förseglingen mellan masken och ansiktet.

receptet masker

Det finns masker med receptlinser, men att investera i en mask av detta slag kan endast övervägas av ivrig dykare. Ditt recept kan behöva ändras eftersom avståndet från fönstret i masken och dina ögon är längre än avståndet mellan ögonen och normala ögats slitage. En ögonläkare som specialiserat sig på sport glasögon kommer att kunna berätta för dig om ditt recept behöver ändras. Färdiga versioner av dessa masker är lätt tillgängliga, men kommer inte att korrigera en astigmatism. Maskerna kan köpas på en dykning butik.

Montering linser till en mask

Receptglas kan också passa in i en vanlig mask. Det finns masker med en fast plats i fronten för att sätta dessa typer av linser. Linserna skjuts in i fasta området, rensa vision snorkeler. Denna typ av mask är fördelaktig i fallet med förändrade recept som en person åldrar. Dessa linser kan hittas på din lokala sport öga slitage specialist. Maskerna kan köpas på en dykning butik.

Kontaktlinser

Om möjligt, vissa dykare föredrar att använda kontaktlinser medan Snorkel. Det är dock möjligt att förlora dem om en mask lossnar medan Snorkel. Regelbunden kontakt bärare bör ha detta i åtanke när man överväger snorkling. Vissa linser kontakt inte lämpar sig för simning. Dessa bör undvikas när Snorkel. Om dina kontakter kommer i kontakt med vattnet, kan de absorbera bakterier som kommer att resultera i en ögoninfektion.