XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det är varierande och olika lever renar på marknaden, och en av de mest populära metoderna är olivolja och citronsaft rengöra. Detta lever rengöra kan ske över en tre- eller sjudagarsperiod beroende på att underlätta för patienten. Rensningen i tre dagar är en smula svårare och obekvämt för upptagna människor som har arbete och en familj att sköta, men det är mer effektivt eftersom tarmarna också gå igenom en detox.

Början

Den första delen av den rengöra är att äta massor av äpplen eller dricka äppeljuice för att mjuka upp gallsten som blockerar gallgångarna som leder till och från levern och gallblåsan. Den andra delen handlar om att dricka en kopp sura citronsaft och olivolja. Detta gör att levern att tömma galla i tarmarna, i sin tur driver ut gallsten och gifter.

Tredagars Lever Cleanse

Om du vill få rena över snabbt, kanske tre dagar levern renar vara perfekt för dig. Först konsumera så många ekologiska äpplen, äppeljuice och även äppelcidervinäger som du kan. Se till att Apples produkter är färskpressad från ekologiska äpplen eller, om du köper lagra juice, se till att det är ekologiskt, med absolut inga tillsatser. Om du inte kan hitta eller råd ekologiska äpplen, skrubba huden rabatt på ordinarie äpplen mycket noggrant under varmt vatten för att avlägsna alla spår av bekämpningsmedel innan du dricker. Under dessa tre dagar, inte äta någon annan mat.

Sjudagars Lever Cleanse

Om sju dagar rengöra verkar mer hanterbar för dig, klämde drink eller organiska äppeljuice och äppelcidervinäger under de sju dagarna. En halv liter per dag rekommenderas. Under dessa sju dagar, inte konsumera kött, veteprodukter, socker eller mejeriprodukter. Försök och hålla sig borta från koffein och cigaretter. Målet är att ha endast alkaliska utgör livsmedel, som hjälper detox kroppen.

Den sista dagen

Precis innan sängen, den sista dagen av den rena, blanda 1/2 kopp oraffinerat, rumstemperatur extra jungfruolja med halv kopp färskpressad, rumstemperatur organisk citronsaft. Om möjligt, använd en mixer. Om du inte har en mixer, Skaka blandningen i en burk med lock. Dricka hela hopkok snabbt. Om smaken inte håller med dig, ansluta näsan och dricka det så fort som möjligt. Det är vanligt att känna illamående, men oroa dig inte. Ligg på höger sida, hålla knäna upp till bröstet i 30 minuter. På morgonen, kommer du antagligen en stor erfarenhet på toaletten. Det är vanligt att se ljus till mörk gröna bollar eller klumpar. De är normalt storleken på en solrosfrö.

Prune Juice och rengöra

Oavsett om du är dong tre- eller sju dagar lever rengöra, är katrinplommonjuice en viktig ingrediens. På den sista dagen av den rena, före middagen, dricka en kopp beskära juice. Saften kommer att hjälpa till att flytta tarmarna följande morgon.