XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Gör Vissa livsmedel orsaka Whiteheads?

Vad du lägger in i din kropp vanligtvis visar på utsidan. Om du äter hamburgare och pommes frites varje dag, är du sannolikt att gå upp i vikt; rökning torkar ut huden och uppmuntrar rynkor. Detsamma gäller för rätt kost och whiteheads. Det har debatterats huruvida mat spelar en roll i akne, men bevisen verkar uppenbart: vad du äter kan ha en inverkan på din porer, produktion och hormoner olja. På grund av detta är det viktigt att välja hälsosamma livsmedel och undvika att äta för mycket av vissa misstänkta gärningsmännen som mejeri och högt glykemiskt livsmedel.

Whitehead Grunderna

Whiteheads är en kombination av olja, döda hudceller och talg som blockerar hudens talgkörtlar och förvärrar poren. När porerna förblir öppen, skapar det en liten vit bula; när den stängs en blackhead former. Det sättet att bli av whiteheads är genom att följa en strikt rengöring rutin: Använd en ansiktstvätt som innehåller bensoylperoxid, tonen med salicylsyra och tillämpa akne-fighting produkter med retinol. Om detta inte hjälper, finns en styrelse-certifierad hudläkare som kan bedöma white och förskriva antibiotika eller utvärtes salvor.

Hormon Fylld Foods

Tillsatsen av hormoner i livsmedel kan orsaka din kropp för att skapa en överproduktion av talg. Enligt Journal of American Academy of Dermatology, det finns tillräckligt naturliga mättade fetter och hormoner i mejeriprodukter och mjölk - utöver de lagt av bönder - att påverka din hud. Dessutom skummjölk innehåller ännu mer hormoner än helmjölk. I stället för att dricka komjölk, välja soja eller mandel mjölk i kaffet, smoothies och spannmål.

Livsmedel ska undvikas

Livsmedel som innehåller mycket socker kan höja insulinnivåer som sedan skapar mer testosteron i kroppen. Testosteron stimulerar sedan olje körtel aktivitet och white är mer sannolikt att inträffa. Undvik att äta sötsaker och kolhydrater, såsom bröd, raffinerat spannmål, pasta och torkad frukt. Mörk choklad, men sägs att faktiskt minska akne inflammation. Försök också att begränsa mycket mättade och bearbetade fetter, såsom deli kött, läsk och chips. Dessa kan öka arakidonsyra-nivåerna, konkurrera med friska omega-3 fetter i kroppen och orsaka mer inflammation och akne.

hjälp Foods

Medan vissa livsmedel har varit kopplade till de bakomliggande orsakerna till akne, andra faktiskt bidra till att förbättra white när de visas. Lax, bönor, gurkmeja, ingefära, grönt te, nötter, björnbär, gröna bladgrönsaker och ägg sägs bidra till att balansera ut kroppens hormoner. Enligt New York-baserade styrelse-certifierade hudläkare Francesca Fusco, är det viktigt att äta fullkorn och magert protein utöver antioxidantrika frukter och grönsaker. försöker också lägga till en tesked linfrö i en proteinrik smoothie för att minska Whitehead inflammation.