XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den underbara helande egenskaper hos vanliga livsmedel


Ändra vilka livsmedel som ingår i en daglig diet kan vara nyckeln till ökad välbefinnande om dessa livsmedel hjälpa till att lindra fysiska och psykiska symtom på depression, inflammation, och minnesförlust. Använda mat att känna sig friskare är ett utmärkt alternativ för att undvika biverkningar, copays och olägenheter som alltför ofta är en komponent för att ta läkemedels läkemedel.

Inflammation

Omega-3 fettsyror spelar en direkt roll i att minska sjukdomstillstånd som orsakas av inflammation. Styvheten och ömhet av artrit, luftvägs spasmer och svullnad vid astma, symtom på psoriasis, inflammatorisk tarmsjukdom, och depression - kan alla befrias från kost källa av fettsyror.

Inflammation vägar orsakade av cytokiner avskräcks av omega-3 intag jämfört med intag av omega-6-fettsyror, men eftersom den moderna kosten är mycket koncentrerad på omega-6 från vanliga källor av majs, raps och solrosolja, har kronisk inflammation blir varje vanligare.

Vid växling kosten för att inkludera fasta källor till omega 3, kallt vatten fisk är en utmärkt integration medan linfrö, sojabönor, pumpafrön, Perilla utsäde eller valnötsolja kan användas för att öka koncentrationen av omega 3s i någon diet. Det bör noteras att majs och sojaolja innehåller både omega-6 och omega-3-fettsyror, men rapsolja innehåller en större andel av omega 6 och omega 3, medan sojaolja innehåller en större mängd omega 3 och omega 6. Komplettering med fiskolja är ett annat alternativ för att garantera intag av inflammation avskräcka fettsyror.

Minne

Glömmer viktiga datum, detaljer och uppgifter kan hålla någon tillbaka från akademisk eller personlig framgång. Acetylkolin är nödvändigt för upprätthållandet av minne - en brist på signalsubstansen spelar en roll vid utvecklingen av Alzheimers sjukdom. Genom att agera för att hålla ny information separat från gammal information, höga acetylkolinnivåer förbättra uppmärksamhet och minne. Eftersom tiamin är en byggsten för acetylkolin, och acetylkolin är avgörande för neurotransmission, inklusive kostkällor av B1 är nödvändigt för korrekt acetylkolin utveckling. Några av de bästa källorna är solrosfrön; svarta bönor; tonfisk; grön, marin, och ärter; linser; och pinto bönor.

Depression

Att övervinna förtvivlan av depression är en svår process, men en som kan vara hjälpt av näring. Två näringsämnen vara särskilt medveten om är B-vitaminer och omega-3-fettsyror, brister som har korrelerade med depression. Omega-3 fettsyror finns i valnötter, linfrön och skaldjur, medan B-vitaminer är indelade i fyra specifika näringsämnen för att lindra depression: Kolin finns i sojabönor, äggula, smör, jordnötter, potatis, blomkål, tomater, banan, mjölk , apelsiner, linser, havre, korn, majs, sesamfrön, linfrö och fullkornsbröd. B12 finns främst i animaliska källor, medan de bästa källorna till B6 är spenat, paprika och turnipgreens. Den senaste relevanta B-vitamin är folat, fann mest koncentrerat i romansallad; spenat; sparris; senap, rovor och grönkål; kalvlever; persilja; broccoli; blomkål; betor; och linser.