XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gjuta en fot till en Snowboard Boot


För förbättrad passning och prestanda med dina snowboardskor, forma dem till dina fötter. En anpassad passform ger extra komfort och stöder konturerna av dina fötter. Många moderna snowboards använder värmeformbara liners som gör att du kan bilda fodret till dina fötter. Timing är viktigt vid värmning och formning boot liners, så var beredd genom att alla material och redskap i högsta hugg.

Instruktioner

1 Dra fodren av stövlar. Dra start tungor så långt som möjligt.

2 Täck en matlagning ark med folie. Värm ugnen till 180 grader och se till att det är på en baka eller konvektion inställning.

3 Sätt liners i över på det låga stället. Placera liners på den täckta arket. Baka dem i fem minuter, hålla ett vakande öga på dem som de värmer. Fodren är redo när de expanderar och ser uppsvälld.

4 Sätt dina strumpor på medan liners är matlagning. Dra fodren ut efter fem minuter och låt dem svalna i ungefär en minut. Slip liners på fötterna och kliva in i dina stövlar. Bind stövlar tätt och komma in i din snowboard position på ett plant golv.

5 Bo stående i det läge i 20 minuter. Detta ger liners tid att svalna och bilda runt konturerna av dina fötter. Ta stövlarna, lämnar liners i och låt dem ställa över natten för att mögel bagageutrymme.