XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Blodpropp är allvarliga i en person oavsett ålder, men de är särskilt alarmerande i barn. De flesta barn är inte i riskzonen för att uppleva en blodpropp, men barn som har blodproppar villkor måste en lämplig diagnos och behandling för att undvika blodproppar som kan resultera i ännu mer allvarliga eller livshotande problem.

Betydelse

Blodpropp hos barn uppträder för det mesta otillräcklig cirkulation i blodomloppet. De kan vara allvarliga om de inte behandlas på rätt sätt och snabbt.

Fakta

Det är sällsynt, kommer ungefär hälften av alla 10.000 barn utvecklar en blodpropp. Blodpropp i barn oftast hittas hos spädbarn eller tonåringar.

orsaker

Blodproppar kan uppstå på grund av en genetisk predisposition för en störning, i vilken blodproppar lätt. I andra fall dålig cirkulation är orsaken till blodproppar.

Tecken / symtom

Svullnad och smärta i det område av blodpropp är ett symptom efter koagel har varit närvarande under en avsevärd tid. Under de tidiga stadierna av en blodpropp, det finns inga yttre tecken eller symptom.

Behandling

För barn som diagnostiseras med blod koagulationssvårigheter kommer en läkare ordinera ett blodförtunnande medel. Vissa barn behöver ett kirurgiskt ingrepp för att avlägsna proppen.