XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

2007 Honda Fourtrax Rincon ATV tar gissa ur bestämma oljebytesintervall genom att ta ett oljebyte indikator. Indikatorn spår körsträcka och motorvarvtal för att bestämma när ett oljebyte behövs. Det visar denna information i förarinformationsdisplayen. När du ser denna indikator, bör du byta olja så snart som möjligt för att undvika onödigt motorslitage. När du byter olja, måste du manuellt återställa indikatorn.

Instruktioner

1 Leta reda på oljebyte ikonen i nedre vänstra hörnet av förarinformationsdisplay, strax ovanför tiden. Det bör läsa "Oljebyte."

2 Tryck på "vägmätare / Trippmätare" och "Reset" knappen samtidigt. De är de två knapparna längst ner till vänster på skärmen. Håll knapparna tills "Oljebyte" slocknar. Detta gäller TRX680FA modell av Rincon.

3 Tryck på "vägmätare / Trippmätare" och "Digital klocka / Timräknare" -knappen samtidigt. De är de två knapparna längst ner till vänster på skärmen. Håll knapparna tills indikatorn "Change Oil" försvinner. Detta gäller TRX680FGA modell av Rincon.

Tips

  • Den enda skillnaden mellan de två modeller som anges ovan är att den TRX680FGA är utrustad med en GPS-navigationssystem.