XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Är Running ett bra sätt att gå ner i vikt?


Löpning är en av de mest populära sporterna ute. Det är enkelt att komma igång igång. Allt du behöver är ett par bra skor. Running för motion kan hjälpa människor som försöker gå ner i vikt.

Viktminskning

Är Running ett bra sätt att gå ner i vikt?

All verksamhet som ökar din puls kommer att bränna kalorier.

I de flesta fall vunnit eller förlorat i vikt är en fråga om matematik. För att gå ner i vikt en person behöver för att bränna bort mer kalorier än han tar i. Någon som vill gå ner i en lb. av kroppsfett måste bränna bort 3500 mer kalorier än han förbrukar. Det enklaste sättet för någon att bränna bort extra kalorier är att höja sin pulsen genom övning.

Köra för viktminskning

Är Running ett bra sätt att gå ner i vikt?

Kör med en grupp kan vara utmärkt motivation.

Löpning är ett effektivt sätt att öka hjärtfrekvensen och bränna kalorier. Löpning eller jogging en mil bränner cirka 100 kalorier. Det uppmuntrar också kroppen att bygga muskelmassa, vilket hjälper till att bränna extra kalorier även under tider av vila.

varningar

Är Running ett bra sätt att gå ner i vikt?

Running kan anstränga lederna i knän och ben.

Människor som är kraftigt överviktig bör få en läkares godkännande innan ett pågående program. Running sätter betydande påfrestningar på knän och ben och kan vara smärtsamt för personer med ledbesvär. Det är bäst att börja med en långsam jog och ökad hastighet och avstånd gradvis. Löpare bör alltid bära stödjande skor och försöker köra på gräs eller asfalt snarare än betong när det är möjligt.