XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan bli av stora höfter


Om du har vad du skulle tänka "stora höfter" och viljan att minska dem i storlek, är du inte ensam. Att bli av med "stora höfter" kan och bör göras som en del av en större plan för att gå ner i vikt överallt. Det finns många träningsprogram som riktar problemområden förutom att bränna fett och kalorier. Gör en kombination av riktade motion och tillämpar smarta näring riktlinjer kan avsevärt minska storleken på "stora höfter" och andra "stora" områden. Vissa övningar kommer att fungera bättre än andra, men oavsett vad, omkretsen av höfterna kan minskas.

Instruktioner

Hur man kan bli av stora höfter

1 Mät omkretsen av dina höfter och midja och sätta ett realistiskt mål för storleken på dina höfter.

Det finns medicinska riktlinjer för förhållandet mellan dina höfter och midja till din längd och vikt. Håll dig till dessa riktlinjer kommer att hjälpa dig hålla sig frisk och hjälper dig att ställa en säker och realistiskt mål för hur liten dina höfter bör vara.

Omkretsen av dina höfter kan hittas genom att använda ett måttband för att bestämma avståndet runt det största området av dina höfter, vanligtvis den bredaste delen av skinkorna.

Din midjemått kan hittas genom att mäta avståndet runt det minsta område av midjan, vanligtvis precis ovanför naveln.

2 Ät en hälsosam kost.

Laurie Hedlund, LPN, säger: "Att välja hälsosamma livsmedel, såsom magert protein och grönsaker, kan faktiskt öka din ämnesomsättning. Öka kostfiber och begränsa sockrade livsmedel, alkohol, koffein och inte röker. De bästa livsmedel för att öka din ämnesomsättning och hjälpa dig att gå ner i vikt är fisk, mörkgröna bladgrönsaker, tomater, blåbär och andra frukter, fullkorn och minst åtta glas vatten om dagen. "

3 Utöva tre till fyra dagar per vecka.

Du måste göra en kombination av konditionsträning och övningar som riktar dina höfter och skinkor att bli av med "stora höfter."

4 Har minst 30 minuters konditionsträning. Cardio är det mest effektiva sättet att bränna fett och kalorier.

Konditionsträning inkluderar jogging, spurter, steg aerobics, cykling och hoppa rep.

5 Utföra övningar som riktar dina höfter och skinkor. Gör 10 till 15 repetitioner av varje av dessa riktade övningar på varje sida.

Övningar som riktar höfter och skinkor:
Side Ligga benlyft: Ligg på golvet på din sida med huvudet vilande på armen eller stöttas upp på handen. Förläng din andra arm framför dig att balansera själv så du inte klippa från din sida. Lyft övre benet från botten benet med tårna pekade framåt och håll. Nu långsamt lyfta underbenet upp röra dina bästa benet. Sänk båda benen tillbaka till utgångsläget.

Knäböj: Stå med fötterna axelbrett isär. Håll ryggen rak. Böj knäna och sänk din bak som om du satt i en stol, hålla knäna centrerade över anklarna.

Stående benlyft: Stå med fötterna axelbrett isär tårna pekar framåt och händerna på höfterna. Höj revben, förlänga din ryggrad och lyft ena benet och utvidga det direkt ut till din sida.

Bäcken Lift: Ligg på rygg med böjda knän, fötterna på golvet och händerna vid din sida flatorna nedåt. Lyft bäckenet rakt upp medan du drar åt skinkorna muskler. Sänk bäckenet tillbaka till golvet och slappna av skinkorna.

Tips

  • Stanna hydrerade när de utövar genom att dricka mycket vätska.
  • Det är normalt att känna sig öm efter träningen.