XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att bli av med det reservdäck runt midjan är inte bara en fråga om mår bättre om dig själv fysiskt. Övervikt vid mittsektionen har visat sig leda till hjärtsjukdomar och diabetes. Magmusklerna hjälper också stödja nedre delen av ryggen. Men toning övningar ensam kommer inte att förbättra området, såsom fläckreducering är ineffektiv utan konditionsträning och en näringsriktig kost.

Instruktioner

1 Börja med att utvärdera din kost. Se till att du äter minst fem frukter och grönsaker per dag och att din kost har högst 20 procent fett. Äta magert kött, leta efter spannmål och bröd som består av fullkorn och dricka åtta glas vatten om dagen för att hålla tillräckligt mycket vätska. Att bli av med ett reservdäck måste börja med att bli av med övervikt, som bara kan göras av en riktig, hälsosam kost.

2 Införliva motion i ditt dagliga liv. Förutom planerad träning som cykling, park vid den bortre änden av partiet när du går och handlar och ta trapporna istället för hissen. Gå runt medan du pratar i telefon. Varje steg du tar bränner kalorier.

3 Bestäm vilken typ av hjärt / aerob träning du gillar och hålla fast vid det. Cykling, jogging, promenader och aerobics klasser är alla utmärkta sätt att höja pulsen. Börja med små, lättuppnåeliga mål, såsom att gå i rask takt i 10 minuter varje dag. Även måttlig motion hjälper dig att förbättra din kondition och nå det målet kommer att uppmuntra dig att fortsätta.

4 Läs övningar som arbetar de tre sektionerna som utgör magmusklerna: övre (strax under revbenen) lägre (under naveln) och obliques (på sidorna av midjan). Den grundläggande buken kritan är ett bra ställe att börja. Var noga med att isolera uppsättning muskler du arbetar på, hålla hakan upp (inte föra den mot bröstet med varje crunch), hålla nacken / huvudet i linje med ryggraden (inte dra halsen) och hålla armbågarna ut åt sidorna.

5 Belöna dig själv för att uppnå små mål i början, men det är bäst att inte göra det med mat. Göra något för att skämma bort dig själv (som en manikyr), köpa en ny bok av din favoritförfattare, eller ta in en omgång ditt favoritlag.

Tips

  • Köpa speciella utrustning för toning magmusklerna är onödig. Använda vikten av din egen kropp och fokusera på att isolera magmusklerna är det bästa sättet att tona magmusklerna.
  • Gör inte alltför många förändringar på en gång. Välj ett steg, införliva det i ditt liv och när du har gjort det till en vana, lägga till något annat.
  • Fokus på att lära sig göra buken övningar med rätt form. Gör dem felaktigt kommer inte bara att skörda du liten eller ingen nytta, men också riskerar att skada din nacke och rygg.