XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör det Isagenix 30 Day kropp rengöra


Den Isagenix näringsrengöringssystem för din kropp är ett säkert och effektivt sätt att befria kroppen av alla gunk och fett som bygger upp som ett resultat av dåliga matvanor och miljögifter. En Isagenix kropp rengöra resulterar i inches förlorat, en lättare, mindre uppblåst känsla och en mer fokuserad sinne. Programmet levereras i en nio-dagars version och en 30-dagars version. Vårt fokus ligger här på den 30-dagarsperiod Isagenix rengöringssystem.

Instruktioner

Förbered för Isagenix 30-dagars rengöra

1 Granska din kit och se till att du har allt du behöver. Håll allt praktiskt för enkel användning.

2 Mät själv med hjälp av måttband och mäta guide.

3 "Pre-rengöra" för två dagar före kroppen rengöra. Detta är ett valfritt steg för dem som har gjort programmet innan men obligatorisk för första gången deltagarna. Pre-rengöra ingår ersätter två måltider med Isalean skakningar och njuta av en förnuftig 500 till 600-kalori måltid för tredje. Ta två naturliga accelerator piller på morgonen och en annan vid middagstid. Ta två teskedar Ionix Supreme på morgonen och en Isaflush kapsel innan sängen. Denna pre-rengöra hjälper lätta kroppen i reningsprocessen och gör det lättare att göra det genom hela programmet.

4 Schemalägg rengöra dagar och skaka dagar i förväg. Programmet varar fyra veckor. En dag varje vecka är en rensning dag (fyra totalt) och alla andra (26 totalt) är skaka dagar.

Varje dag på 30-dagars Isagenix rengöra

5 Drick två uns av Ionix Supreme på morgonen för en mega dos av närings bränsle och antioxidanter för att främja klarhet, fokus och hälsa och samtidigt minska stress.

6 Ta två naturliga accelerator piller på morgonen och en tablett vid middagstid. Detta ökar din ämnesomsättning.

7 Ta en Ionix Supreme piller innan sängen. Detta hjälper till med matsmältningen och kan ökas till två tabletter om förstoppning inträffar.

8 Drick åtta glas vatten för att stanna hydrerade och hjälpa till att spola gifter ur kroppen.

Rengör dagar på 30-dagars Isagenix System

9 Ät två mellanmål (snacks!) Första på morgonen.

10 Drick en blandning av fyra uns av Cleanse for Life juice med åtta uns av vatten omedelbart efter dina snacks.

11 Upprepa steg 2 tre gånger under dagen, för totalt fyra portioner Cleanse for Life juice för dagen.

12 Ät några rå mandel, en organisk äpple eller mellanmål om du får mycket hungrig mellan portioner.

Shake dagar på 30 dagars Isagenix System

13 Bestäm vilka av dina två måltider för dagen kommer att vara skakningar och som en måltid kommer att bestå av 500 till 600 friska kalorier.

14 Blanda två skopor av Isalean Skaka med åtta till 12 uns av vatten för en av dina måltider. Rör om en mer rikt smaksatt dryck, eller lägga den i en mixer för en större, skrymmande skaka.

15 Upprepa steg 2 för en annan av dina måltider.

16 Ät en tredje måltid bestående av 500 till 600 kalorier. Kycklingbröst över en mängd färska krispiga gröna skulle vara ett utmärkt val.

17 Munch på rå mandel, ekologiska äpplen och Isa Snacks! när du får mycket hungrig.

Tips

  • Inte väga dig. Mät istället för noggrannare redovisning av resultat. Även motion är inte obligatoriskt att detta program kommer det att påskynda dina resultat och är alltid rekommenderas för optimal hälsa. Dricka renat vatten kommer att öka dina resultat.
  • Var noga med att planera dina rengöra dagar för låg aktivitetsdagar eftersom din energi kan vara lägre på dessa dagar.