XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bowflex hemmagym tillhandahålla högkvalitativa pass utan att behöva köra till en fullsatt gym, så att du kan utveckla magert, tonade muskler eller bulk upp med tunga vikter. Träningen på dessa maskiner fokuserar på träning krets - där du vila för en mycket kort tid mellan varje hiss.

rekommendationer

Innan du börjar varje övning rutin, korrekt värma upp dina muskler eller riskerar skada. Stretching räcker inte; se till att du höjer din puls och kroppstemperatur något att arbeta upp lite svett. En enkel uppvärmning kan vara igång i flera minuter och sedan lyfta några lätta vikter. Om ditt mål är att bränna fett och utveckla muskelmassa, fyll höga repetitioner med låga vikter. Om du vill bygga muskler, använder tunga vikter med låga repetitioner. Försök att träna tre eller fyra gånger i veckan för att stanna i en rutin, men medge rätt viloperioder.

övningar

Försök att inte inkludera en hel del av samma muskelgrupper i samma krets, eftersom detta kommer att orsaka onödig trötthet och kan leda till skador. Den ideala tränings innebär att man använder en mängd olika muskelgrupper och vila en minut mellan varje övning.

Chest Presses

Den här övningen utförs i sittande ställning utåt. Börja med händerna bröstet hög och långsamt trycka armarna framåt mot mitten av kroppen. Stanna när armarna är rakt ut, och sakta tillbaka till utgångsläget, försöker att inte låta dina armbågar går bakom axlarna.

sittande Row

Den här övningen utförs i sittande ställning inför inåt mot Bowflex. Med ett handtag i varje hand, börja med armarna rakt ut och sakta dra armarna inåt böja armbågarna. Sluta när dina händer är på sidorna av bröstet, och långsamt tillbaka till utgångsläget.

biceps

Det finns många olika sätt att utföra en bicep curl på Bowflex, den vanligaste av dessa är den stående och sittande biceps curl. Med var och en av dessa hissar, börja med armarna rakt ut och handflatorna vända inåt. Sakta höja händerna genom att böja armbågarna. När du flyttar armarna upp, rotera händerna så att handflatorna är vända bröstet. Stanna när armarna är böjda i den mån de tillåter. Sakta tillbaka till utgångsläget, och se till att rotera dina händer igen så att handflatorna är vända inåt i utgångsläget.