XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man öka uthålligheten för Basket


Spelet av basket kretsar kring uthållighet, och om du inte har tillräcklig uthållighet att tävla, du kommer att rida bänken. Basketspelare köra kontinuerligt från ena sidan av domstol till den andra, ras ner en motståndare och använder nästan varje muskel i kroppen. Det finns flera tränings övningar du kan dra nytta av att öka din uthållighet och vara den som har stående tall när alla andra är andfådd.

Instruktioner

1 Lyfta vikter regelbundet och utöva överkroppen. Även basket inte består av att lyfta tunga föremål, du fortfarande regelbundet använder överkroppen för att skjuta bollen, passera, kör till korgen och försvara motståndarna. Arbeta överkroppen varannan dag, vilket ger en vilodag i mellan. Använd maskinvikt eller fria vikter för övre kroppsövningar, såsom fjärilar, lockar, bänkpress och skulder hissar, men inte glömma nonweight övningar såsom armhävningar och pull-ups.

2 Kör en mil och ett självmord kör borr dagligen. Självmordskörningar består av att köra från en plats till en annan, tillbaka till den ursprungliga platsen, sedan kör längre varje gång. Med hjälp av en basketplan som ett exempel, skulle du köra från baslinjen till övertrampslinjen, tillbaka till baslinjen, till halv domstol, tillbaka till baslinjen, till den motsatta baslinjen och tillbaka igen. Ta en ledig dag per vecka från denna övning.

3 Inrätta en rad koner och använda dem för att göra skarpa, snabba vändningar medan du kör. Till exempel, om du ställer upp fem koner, en framför en annan, skulle du köra ner banan och göra en snabb sväng runt varje kon. Gör denna övning sex dagar per vecka.

4 Skjut tills armarna känna att de kommer att falla bort. Skytte verkar inte som om det använder en hel del av din uthållighet, men repetitiva skytte rörelse slits armarna efter ett tag. Skjuta fria kast, två-punkt skott och trepunkts skott tills armarna är ömma och det är svårt att få en annan skott. Lämna en vilodag i mellan denna övning.

5 Blanda upp det två eller tre gånger i veckan. Istället för att göra raka självmords körningar, sitta ner och göra 20 sit-ups på varje plats du kör till. När du har gjort tur runt varje kon, fastställa och göra fem armhävningar - något som kommer att driva din kropp ännu mer.

6 Äta hälsosamt. Hälsosam kost kompletterar din träning, eftersom du kan prestera bättre. Du kommer också att se en vinst i uthållighet snabbare om du inte äter snabbmat varje dag. Äta protein för att främja muskeltillväxt, dricka mest vatten och äta grönsaker och frukt med varje måltid.